Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, akiknél a diploma a beugró, hogy éreznétek magatokat ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Épp randira bkv-znátok az életképtelen szabadbölcsész pasikával, magatokban imádkoznátok, hogy a csávóka ne legyen smucig, és fizesse ki a randin a cehhet. Ekkor kinéznétek a busz ablakán, és meglátnátok a korábban a diplomátlansága miatt kikosarazott szakit, aki a vadonatúj Teslájával elsuhan mellettetek a forgalomban.nov. 17. 15:18
31/32 anonim válasza:
#3 Tudod bölcsészek tanították neked a magyart, történelmet meg azt is hogy te a multinál angolul tudj makogni. Kikérem magamnak hogy, nem diploma amit rosszul tudsz a bölcsészet egy tudományág. Pont egy szabad bölcsészet szak egy elég nehéz szak filozófia az egész és nem könnyű tárgyak.
32/32 anonim válasza:
Én speciel nem diploma alapján választok, de ez a szcenárió nettó szánalom.
1. Nem minden nő pénzéhes.
2. Nem minden nő megy el egy Teslára. Én speciel túlárazott szarnak tartom, és Elon Musk egy borzalmasan káros személyiség sztem, nem is támogatnám az ő cégeit.
3. Én simán BKV-zom jó fizetéssel is, mert Bp-n sokkal praktikusabb.
4. Nekem az szimpatikus, ha valaki okos és tud is mélyebb témákról beszélni a Bajnokok Ligáján meg a Való Világon kívül. Inkább Heidegger mint az "ú, láttad, mi megy épp TikTokon?" meg a "hát, most épp ezt nézem Netflixen, mert a többit már láttam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!