Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen így társam ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen így társam ha egy nőnek sem kellek és fújjognak fintorognak rám?

Figyelt kérdés
nov. 17. 14:41
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
11%

40

Jó, nem magyarázom tovább, mert nem fogod úgysem megérteni.

Maradjunk annyiban, hogy nem vagy férfi, nem te vagy az aki kontaktál a nőkkel napi szinten. Te a barátnőidből indulsz ki, szerintem én életem során több nővel beszéltem mint te magad, főleg párkapcsolati dolgokról.

nov. 18. 19:33
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges következtetéseket levonni ismeretlenekről, főleg mert leszbikus vagyok:D ez az egyik, a másik, hogy nem egy embernek válaszolsz. + őszintén érdekel, hogy hogy jön ki a 90%
nov. 18. 19:37
 43/52 anonim ***** válasza:
Én sem vitatkozom, higyj amit szeretnél. A nap végén, ettől nem leszel boldogabb, hogy szemétnek hiszed a nőket.
nov. 18. 19:43
 44/52 anonim ***** válasza:
Rendben!
nov. 18. 19:49
 45/52 anonim ***** válasza:
66%
41# azt próbálja magyarázni hogy ferfikent jobban ismeri a nőket mint maguk a nők😀rendben
nov. 18. 20:37
 46/52 anonim ***** válasza:
25%

45

Tehát te nőként több nővel kezdeményeztél kapcsolatot mint én férfiként? Te így gondolod?

Ha te írsz valamit a férfiakról, azt elfogadom, mert valószínű több férfival voltál romantikus viszonyban mint én, merthogy én eggyel sem voltam.

Szóval ha egy nő azt állítja hogy a férfiak 90%-a egy sz.rrágó aki elhív randira és megfeleztetné a cehet, nem fogok vitába szállni veled, mert bizonyára több férfival mentél el randevúra nőként, mint én férfiként, ugyanis én 1 férfival sem mentem el randevúra.

De ha ennyire alapvető logikai dolgokat nem vagytok képesek megugrani, akkor parttalan vita, mert nem megérteni akarjátok a helyzetet, hanem fújjátok a "de nem úgy van" szöveget. Ennek értelme nincs.

nov. 18. 20:47
 47/52 A kérdező kommentje:
Valaki válaszolna a kérdésemre is a veszekedés helyett??
nov. 18. 20:51
 48/52 anonim ***** válasza:

Mert csak úgy lehet megismerni valakit, ha randira mész vele? Sehogy máshogy? Szóval nem ismered az anyádat, a testvéredet etc. Kicsit kevesebb IQ-d lenne, már fotoszintetizálnál.

A kérdésre pedig a válasz, hogy amíg ennyire rettegsz az ismerkedéstől, sehogy nem lesz. Dolgozd fel a traumáidat, aztán ismerkedj. Ha pl. kicsit kocka vagy, elég sok társasjáték klub van például, ahol kedves emberek vannak, vagy hasonló közösségek.

nov. 18. 20:54
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

48

Kapcsolatban élek, de köszi a tippet.

Bármilyen meglepő számodra, az, hogy kinek milyen igénye van, azt általában akkor tudod meg, ha valakivel ismerkedsz.

Lehet, hogy te anyáddal beszéled meg, hogy egyébként ő szerinte hány centi magasnak kell lennie valakinek, vagy mennyit kell keresnie, én általában ezeket azoktól kérdezem, akikkel ismerkedni akarok.

Márpedig ismerkedésem során volt belőlük bőven, össze is teszem a 2 kezem, hogy a 10%-ból sikerült találnom valakit.

De a tényen nem változtat, hogy a nők 90%-a k.rvára nem a Földön jár....

nov. 18. 21:06
 50/52 anonim válasza:
Figyelj az ápoltságra, mozogj valamit. És engedd el, hogy mindenképp akarsz valakit. Nagyon taszító az energiája. Ismerkedj csak azért, mert érdekel a másik, éld az életed (barátok, hobbi). Így megváltozik a kisugárzásod.
nov. 22. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!