Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen így társam ha egy nőnek sem kellek és fújjognak fintorognak rám?
40
Jó, nem magyarázom tovább, mert nem fogod úgysem megérteni.
Maradjunk annyiban, hogy nem vagy férfi, nem te vagy az aki kontaktál a nőkkel napi szinten. Te a barátnőidből indulsz ki, szerintem én életem során több nővel beszéltem mint te magad, főleg párkapcsolati dolgokról.
45
Tehát te nőként több nővel kezdeményeztél kapcsolatot mint én férfiként? Te így gondolod?
Ha te írsz valamit a férfiakról, azt elfogadom, mert valószínű több férfival voltál romantikus viszonyban mint én, merthogy én eggyel sem voltam.
Szóval ha egy nő azt állítja hogy a férfiak 90%-a egy sz.rrágó aki elhív randira és megfeleztetné a cehet, nem fogok vitába szállni veled, mert bizonyára több férfival mentél el randevúra nőként, mint én férfiként, ugyanis én 1 férfival sem mentem el randevúra.
De ha ennyire alapvető logikai dolgokat nem vagytok képesek megugrani, akkor parttalan vita, mert nem megérteni akarjátok a helyzetet, hanem fújjátok a "de nem úgy van" szöveget. Ennek értelme nincs.
Mert csak úgy lehet megismerni valakit, ha randira mész vele? Sehogy máshogy? Szóval nem ismered az anyádat, a testvéredet etc. Kicsit kevesebb IQ-d lenne, már fotoszintetizálnál.
A kérdésre pedig a válasz, hogy amíg ennyire rettegsz az ismerkedéstől, sehogy nem lesz. Dolgozd fel a traumáidat, aztán ismerkedj. Ha pl. kicsit kocka vagy, elég sok társasjáték klub van például, ahol kedves emberek vannak, vagy hasonló közösségek.
48
Kapcsolatban élek, de köszi a tippet.
Bármilyen meglepő számodra, az, hogy kinek milyen igénye van, azt általában akkor tudod meg, ha valakivel ismerkedsz.
Lehet, hogy te anyáddal beszéled meg, hogy egyébként ő szerinte hány centi magasnak kell lennie valakinek, vagy mennyit kell keresnie, én általában ezeket azoktól kérdezem, akikkel ismerkedni akarok.
Márpedig ismerkedésem során volt belőlük bőven, össze is teszem a 2 kezem, hogy a 10%-ból sikerült találnom valakit.
De a tényen nem változtat, hogy a nők 90%-a k.rvára nem a Földön jár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!