Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen így társam ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen így társam ha egy nőnek sem kellek és fújjognak fintorognak rám?

Figyelt kérdés
nov. 17. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
72%
Én nem azt mondom, hogy szex mentes párkapcsolat kell, hanem azt, hogy a nő több annál hogy “punci”
nov. 17. 16:59
 22/52 anonim ***** válasza:
21%

"Én nem azt mondom, hogy szex mentes párkapcsolat kell, hanem azt, hogy a nő több annál hogy “punci”"

Ha a nők többek annál mint egy punci akkor magyarázd meg miért csinálják ezt:

[link]

nov. 17. 17:10
 23/52 anonim ***** válasza:
72%
Amiért nem lesz minden férfi meleg, csak mert néhányuk az. Ne fárassz már.
nov. 17. 17:12
 24/52 anonim ***** válasza:
0%

"Ha eltávolítod a szexet egy kapcsolatból, rájössz, hogy a nők 90%-ának nincs mit felajánlania egy férfinak egy kapcsolatban.

Ugyanakkor ha eltávolítod a pénzt a kapcsolatból, látni fogod, hogy a nők 90%-a nem fogja okát látni, hogy a kapcsolatban maradjon."

nov. 17. 18:18
 25/52 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, én ha visszautasítok valakit, sem fújjogok vagy alázom meg. Ha veled folyton ez történik, akkor ott valami más probléma van.
nov. 17. 19:07
 26/52 A kérdező kommentje:
25#. El sem jutok odáig hogy szóban utasítanak el. Rám néznek és látom rajtuk az undort
nov. 17. 19:09
 27/52 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ezt őszintén csak beleképzeled. Bár már nem sokat járok, de régen többet jártam bulizni, vagy csak úgy ki egyedül vagy barátnőkkel és ha igazán ronda pasi jött oda, de reagáltunk sehogy, max kedvesen visszautasítottuk.
nov. 17. 19:12
 28/52 A kérdező kommentje:
27#. Sajnos én abszolút azt látom hogy undorodnak tőlem. Régebben mikor próbálkoztam eléggé durván megkaptam mindig a magamét hiába normálisan udvariasan tettem mindent. Odáig jutottam hogy teljesen összetört az önbecsülésem és egy rakás szarnak érzem magam akinek nem jár az hogy legyen valakije. Van hobbim vannak céljaim de annyira rohadt nehéz egyedül és az a legfájóbb hogy nem tudok semmit sem tenni. Hiába próbálkozom élőben meg társkeresőkön is rengeteget próbáltam. Mindig a nagy semmi van... Magányosnak és tehetetlennek érzem magam.
nov. 17. 19:41
 29/52 anonim ***** válasza:
74%

"Azért az mekkora lenne már, ha holnaptól a p*na elveszítené a galaktikus erejét! :D"

Nincs semmi ereje. A pasiknak kell, ennyi az ereje. Ha holnaptól nem venne senki gyémántokat, mert eldöntenénk, hogy csak sima kavicsok, nem lenne értékük. Tessék szépen többet keresni a nőkben, mint egy lyukat.

nov. 18. 01:29
 30/52 anonim ***** válasza:
40%
A kommentek láttán úgy örülök hogy leszbikusnak szulettem xd olyan egyszerű véglények vagytok ezzel a pna maniátokkal hogy hihetetlen. Annyi gyönyörű lelkű nő van,olyan odaadasra szeretetre képesek,ti pedig csak egy sétáló puncit vagytok hajlandóak eszrevenni 🤮
nov. 18. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!