Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem soha az életben nem fogok megismerkedni senkivel. Tanács?
Én 36 éves leszek nem sokára. Nincs autóm. Nem is akarok. Ezek a mai nők többsége. Egy idióta. Másképp nem tudom őket jellemezni. Legtöbb csak egy dologra hajt. Autó, pénz, ház. Nekem van házam. Mégse kellek egy nőnek sem. Pl. Mostanában 2 nő utasított el. Az egyik azért mert, nem tetszett neki az illatom, a másik meg azért mert kicsit alacsonyabb vagyok az elvárásánál.
Az egyik hogy nem vagyok bulizós. Meeg amúgy is kevés barátom van. Jó formán csak magamra számíthatok. Egy testvérem van arra még egy rozsdás szeget sem lehet rá bízni.
Nyugalom srácok, ha a huszas éveitek elején nem jöttök be a csajoknak, akkor később még annyira se fogtok.
Keressetek valami jó hobbit inkább, ami eltereli a figyelmeteket a nőkről, úgy nyugisabb lesz az életetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!