Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen társkeresőt tudtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresőt tudtunk ajánlani ?

Figyelt kérdés

Aktiváltam újra a Facebook társkereső részét. Lapozgattam 20 percet de vicc az egész!

- kamu profilok

- kövér nők

- 35 éves nők akik 50 nek néznek ki

- c type ok

- több gyerekes ducik

Aztán a profil leírásából és a képekből azonnal látszik

- van pasija csak unatkozik

- egó növelés és kihasználására keres embereket

- goldiggerek

- mindenki fogyatékos aki nem diplomás számára. Mert az egész profilja az iskolákról szól meg az utazás terveiről

Lehet találni ezen valakit? Kinek van jó tapasztalta ?

nov. 10. 15:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Élőben ismerkedj!
nov. 10. 15:55
 2/15 A kérdező kommentje:

Azért láttam párat aki megfelelt volna a kukacnak mert jelzett rá. 😀 De se sok pénzem, se magas iskolai végzettségem és jó trendi vékony férfi külsőm sincs. Mit adhatnèk nekik? Semmit

Élőben kapok visszajelzéseket. De olyan nőktől akik nekem nem tetszenek.

nov. 10. 16:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szerinted minden a külsőn és pénzen múlik akkor maradj egyedül m
nov. 10. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyre szánalmasabbak a férfiak, esküszöm...
nov. 10. 16:13
 5/15 A kérdező kommentje:

Nekem nem. Viszont már van bennem harag a hosszan tartó egyedülálló életem miatt. Kezdem feladni végleg.

nov. 10. 16:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

2!

Ilyen paraméterekkel nem érdemes válogatnod.

nov. 10. 16:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát én is azt érzem hogy ezt az életet egyedül kell leélnem már.
nov. 10. 16:20
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ezután a pár mondat után hányingerem van tőled, szóval nem véletlen vagy egyedül.
nov. 10. 16:21
 9/15 anonim ***** válasza:

7!

Fejlődhetsz és akkor több lehetőséged lesz. Több pénz kéne, jobb cuccok, izom, lakás, kocsi

nov. 10. 16:26
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem is kell hogy mindenki kedveljen vagy szeressen. Tisztában vagyok magammal. (Előnyökkel és hátrànyokkal)

A küzdésbe fáradtam bele. Senki nem szereti azt ha valamit csinál és annak nincs eredménye.

nov. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!