Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőt tudtunk ajánlani ?
Aktiváltam újra a Facebook társkereső részét. Lapozgattam 20 percet de vicc az egész!
- kamu profilok
- kövér nők
- 35 éves nők akik 50 nek néznek ki
- c type ok
- több gyerekes ducik
Aztán a profil leírásából és a képekből azonnal látszik
- van pasija csak unatkozik
- egó növelés és kihasználására keres embereket
- goldiggerek
- mindenki fogyatékos aki nem diplomás számára. Mert az egész profilja az iskolákról szól meg az utazás terveiről
Lehet találni ezen valakit? Kinek van jó tapasztalta ?
Azért láttam párat aki megfelelt volna a kukacnak mert jelzett rá. 😀 De se sok pénzem, se magas iskolai végzettségem és jó trendi vékony férfi külsőm sincs. Mit adhatnèk nekik? Semmit
Élőben kapok visszajelzéseket. De olyan nőktől akik nekem nem tetszenek.
Nekem nem. Viszont már van bennem harag a hosszan tartó egyedülálló életem miatt. Kezdem feladni végleg.
2!
Ilyen paraméterekkel nem érdemes válogatnod.
7!
Fejlődhetsz és akkor több lehetőséged lesz. Több pénz kéne, jobb cuccok, izom, lakás, kocsi
Nem is kell hogy mindenki kedveljen vagy szeressen. Tisztában vagyok magammal. (Előnyökkel és hátrànyokkal)
A küzdésbe fáradtam bele. Senki nem szereti azt ha valamit csinál és annak nincs eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!