Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet vidéken velem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet vidéken velem egy korosztályú (24) lányokkal találkozni?

Figyelt kérdés

Végeztem Budapesten az egyetemen, hazaköltöztem szülőkhöz kicsit félretenni Komárom-Esztergom megyébe, de úgy érzem, hogy egyszerűen nincs olyan idő és hely, ahol velem egykorosztályú lányokkal tudnék találkozni.

Szórakozóhelyek nagyon nincsenek (ami van, ott általában csak korosabb férfiak gubbasztanak keselyűként ugyanúgy nőket keresve, csak egy adag kapuzárási pánikkal megspékelve), a legtöbb esemény gyerekekre vagy családokra van becélozva. Hobbik vagy szabadidős tevékenységeknél - amiből szintén nincs túl sok - is általában a fiúk vannak többségben (társasjáték klub, kajakozás).

Egész egyszerűen nem tudok olyan helyet és időt találni, ahol természetes módon beszélgetésbe lehetne kezdeni korombeli lányokkal.

Bevásárláskor, könyvesboltban vagy kávézókban még soha nem voltam szem- vagy fültanúja olyan beszélgetésnek, ahol spontán megszólított volna egy idegen egy másik idegent. Én is erősen gyanakodnék, hogy mit akarhat tőlem az, aki csak úgy odaül és elkezd velem beszélgetni.

Mi a véleményetek erről? Van esetleg valamilyen pozitív tapasztalatotok vidéki párkeresésben?

nov. 10. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Én tinderezek, több-kevesebb sikerrel. Találtam már normális lányt, de nem egyeztek a tervek, most meg éppen keresésben vagyok (24 vagyok én is)
nov. 10. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Vidéken nehéz
nov. 10. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Valami városba járj el...ott több a lehetőség. (Nekem a vidék, mivel nem vagyok budapesti az falut vagy nagyon pici várost jelent).
nov. 10. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
24 évesen miért nincs lakásod Pesten meg egy középszerű autót ? Életképtelen vagy? Ezt nem én gondolom így! Hanem a nők
nov. 10. 10:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A 20-onéves korosztály többnyire csak tanulni, enni, aludni, pihenni jár haza.

Kisebb városokban sem mennek sehová, mondjuk 30-asok sem felénk.

Aki közel lakik Pesthez azok bemennek Pestre.

nov. 10. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

4-es KISFIÚ egy csöppet túlzásba esett... Nem a NŐK gondolják így, hanem:

1, A nők egy része.

2, A megkeseredett férfiak, akik kategóriákkal jobb csajt akarnak, de rájuk sem bagóznak.

nov. 10. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Környék beli szórakozóhelyek, kocsmák? Nálunk ott ülnek össze a fiatalok
nov. 10. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
20%

x6

Baromira nem kisfiú vagyok....

Nem tudom te hol laksz, én Pesttől kb. 30 km-re.

Itt a városokban tényleg csak azok a fiatalok találhatóak meg akiknek gyerekük van akár egyedülállóak gyerekkel,. akár házasok. És a szokásos nyugdíjas korosztály.

nov. 10. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Én is kb annyira vagyok a várostól, de ez még agglomeráció, és nagyon sok fiatal van...
tegnapelőtt 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!