Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem külsőre amiért nem akarnak velem semmit a csajok?
Figyelt kérdés
Kép alapján véleményezhet aki úgy gondolja, de inkább nők véleményét várnám.nov. 8. 14:40
13/39 anonim válasza:
Nincs baj a külsőddel, de nem vagy felső 20%.
14/39 anonim válasza:
12 vagyok.
Te már egyszer raktál ki ide képet nem?
Sztm semmi komoly baj nincs veled. Nálam az a kategória hogy ha normális is, akkor oké vagy.
:)
15/39 A kérdező kommentje:
14
Hogy oké? Szódával elmegy? Xd
nov. 8. 15:49
16/39 anonim válasza:
15 úgy értettem hogy tudnék vonzodni ha minden stimmel. Nem úgy hogy ha más nincs akkor jó vagy.
:D
17/39 A kérdező kommentje:
16
Értem, kedves vagy. Remélem nem 40 feletti. 😝
nov. 8. 15:54
19/39 anonim válasza:
Nekem sem vagy az esetem.
Nem tudom miért, talán nem szimpi a tekinteted, meg úgy az egész kisugárzásod.
Hány éves vagy?
20/39 A kérdező kommentje:
28
nov. 8. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!