Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok, titeket zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, titeket zavarna, ha Instán, Facen keresztül írna nektek egy pasi, hogy szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem random nőkre, olyat aki fent van valamelyik társkeresőn is, és az alapján megtalálna?
nov. 7. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát ha társkeresőn fenn van és megtalál mondjuk Facen akkor nyilván én is társkeresőn vagyok.

(Nem voltam sose amúgy).

nov. 7. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem aki komolyan gondolja a társkeresét, nem fog azonnal kidobni azért mert ráírsz pl Facen. Persze ha normálisan.

Tarskeresőn meg lehet tetszenel is neki, csak ott vannak szűrők lehet olyat bekapcsol akár véletlenűl is ami miatt ő nem lát téged. vagy simán nem dob be neki...

nov. 7. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem kedvelem a stalkereket.
nov. 7. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Engem zavarna.

1. Ha a társkeresőről talált volna meg, azért van oka, hogy nem húztam jobbra vagy ha nem válaszoltam neki. Ezzel csak azt mutatja, hogy nem tartja tiszteletben a döntésemet.

2. Az sem szimpatikus, ha egy vadidegen férfi csak úgy rámír közösségi oldalakon csak a fotóim alapján. Az nem társkereső nekem, én ott azért vagyok fent, vagy az ismerőseimmel tartsam a kapcsolatot és számomra érdekes tartalmakat meg a kedvenc helyeim, előadóim programjairól szerezzek tudomást.

(10.-nek üzenem: én nem szoktam ezen picsogni, és pl. a személyes ismerkedés nincs ellenemre, amennyiben az illető kulturáltan közeledik, pluszpont ha előtte szemeztünk és már látszik, hogy vevő vagyok rá)

nov. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!