Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok, titeket zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, titeket zavarna, ha Instán, Facen keresztül írna nektek egy pasi, hogy szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem random nőkre, olyat aki fent van valamelyik társkeresőn is, és az alapján megtalálna?
nov. 7. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Zavarna
Nem zavarna, mivel én is ismerkednék akkor meg mind1 hol ír rám.
16 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Normális fickó még sosem talált meg így 😅
nov. 7. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
Társkereső bioba instát több mint a fele beleírja, mi a kérdés? Ha kiírja akkor nyilván nyitott rá vagy csak unatkozik, követőket gyűjt.
nov. 7. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Red flag, hogy nyomozgat.
nov. 7. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
#2 az, hogy fent van valaki egy társkeresőn, nem azt jelenti, hogy nyitott arra, hogy bárkivel ismerkedjen. Szerintem nagyon creepy és szánalmas, ha valaki egy nyilvánvaló elutasítás ellenére (pl nem történt match, mert a csaj balra húzta a tinderen, nem tud neki írni, mert kívül esik az életkori, távolság, bármilyen egyéb preferenciáin) elkezd nyomozgatni, szaglászni meg nyomulni. Ha fent van valaki egy társkeresőn, regisztrálj, és írj neki ott.
nov. 7. 12:46
 5/14 anonim ***** válasza:

4:

Egyrészt én nem írok senkinek, mert nem aktuális, másrészt meg azt majd a csaj eldönti magának, ne te döntsd el helyette. Ha beleírta az instáját, meg hogy ott elérhetőbb, akkor igenis számolnia kell azzal, hogy mindenki is írni fog neki. Meg nem mintha nem az lenne eleve a célja vele.

Szerintem meg az a szánalmas, hogy ekkora ügyet csinálsz abból, hogy valaki megadja az elérhetőségét nyilvános helyen, magától értetődő mi volt neki ezzel a szándéka, ne keverd oda a sajátodat.

nov. 7. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

Nekem erről az a határozott véleményem, hogy pont azért van a társkereső, hogy ott ismerkedj. Aztán ott meg lehet beszélni az "átmenést" egyéb platformra.

De maga a Facebook meg az Insta nem ismerkedésre való! Ott ne írogasson rám senki ismerkedési szándékkal.

N

nov. 7. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, 99% nem olvassa el. Messenger üzenet engedélykérésbe kerül, Instán pedig maximum egy üzenetet tudsz írni, utána már neki kell válaszolni (nem fog).
nov. 7. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Volt már ilyen. Nem is az igazi lakhelyem van megadva társkeresőn, de mégis megtalálnak. Az ilyet rögtön tiltom. Mit nyomozgat?

Elmebeteg lehet, tapintatlan, rámenős. Nem csoda hogy nem kell senkinek.

Instán lehetetlenség a társkeresős hibbantaknak megtalálni. Nincs kint magamról kép.

nov. 7. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges is, mert társkeresőn 90% csak hülyíteni van fent. Ha máshol írsz rá akkor sem alkul másképp.
nov. 7. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
Igazából semmi se jó mert ha ráirsz akkor miért írsz rá, ha meg nem akkor miért nem, nem kezdeményeznek a pasik...
nov. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!