Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves nőként nem találtam meg úgymond ‘életem pàrját’. Így igazából gyereket sem szeretnék, ez normális?
Látom, ráharapott a kérdésre az összes "nem szülök gyereket!" influenszer, csak úgy tajtékzanak a válaszokban.
Ami a kérdést illeti: 32 éves nőként még egyáltalán nem kell lehúzni ezt a rolót. Egyik ismerősöm nemrég szült 38 évesen, tudok olyat, aki 38 évesen házasodott, és született két szép gyereke.
F
Ez csak annak a jele, hogy egy értelmes, megfontolt és önbecsüléssel rendelkező nő vagy, aki nem szül ész nélkül. Legyél büszke magadra.
Amúgy nem egy nőt ismerek, aki 40 felett szült akár több egészséges gyereket is, sőt ikreket is, szóval nyugi.
Ugyan miből gondolod, hogy minden nő gyereket szeretne? Mert a válaszod kb. ezt sugallja.
Soha nem volt kötelező a gyerek és nem szeretne minden nő gyereket.
Én eleve olyan párt keresek, aki szintén nem akar. Én nem azért nem akarok gyereket, mert nincs párom, hanem alapból sem.
Maximum akkor lehet baj, ha te belül vágysz rá, de akkor sem kötelező gyereket vállalni. Sok mindenre vágyik az ember, aztán nem minden jön össze, ezt el kell tudni fogadni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!