Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 éves nőként nem találtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves nőként nem találtam meg úgymond ‘életem pàrját’. Így igazából gyereket sem szeretnék, ez normális?

Figyelt kérdés
Más is van hasonló cipőben?

ma 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Normális - sokan nem szeretnének gyermeket. S mivel nincs is párod akibe fülig szerelmes lennél így érthető hogy nem is akarsz. Gyereket nem önmagában vállalunk, hogyaszongya' 1 db gyerek, hanem valakivel közösen.

Addig meg élvezd az életet, azért van :)

ma 00:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Az hogy kinek mi a normális, az relatív.
ma 04:29
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Csak előre gondolkodsz az életeddel, mérlegelsz, önkritikus vagy. Ezek a nők már elkéstek, késő bánat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

ma 07:19
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem teljesen normális.

Én 27 éves vagyok, de nem érzem magamban a késztetést a gyermekvállalásra.

Ez egy nagy horderejű, visszafordíthatatlan döntés.

ma 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik olyan, hogy 'életem párja'. Ez egy romantikus hazugság, amit aokan elhisznek.

Mindenkinek számára létezik sok-sok olyan személy, akivel le tud élni boldogan egy életet, nem csak egy.

ma 07:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz a társkeresésben, mert nőként a lehetőségek száma rengeteg, de egyébként az, hogy nem szeretnél gyereket vállalni, teljesen normális.
ma 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, de manapság igen.
ma 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen oké. Örülj is inkább neki, hogy te időben felismerted, hogy nem akarsz kölyköt.
ma 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én akkor sem akartam gyereket mikor úgy éreztem megtaláltam a társamat.
ma 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen oke. Minek is akarnàl erre a világra szülni.
ma 09:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!