Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni abban az esetben, ha túlságosan piedesztálra emelnek?
Az okát sem értem. Nem vagyok egy modell alkat, nem vagyok magasan képzett agysebész sem, és mégis. Mostanában belefutok ebbe, hogy "nem vagyunk egy szinten", mert "én magasabb szinten vagyok".
Ezeket csak vissza hallom, el sem jutnak addig, hogy megismerjenek. Pedig nekem is tetszett volna valaki, de ilyen dolgok miatt nem lett belőle semmi.
2, de nem tud kihátrálni, nincs miből. El sem jut a kezdeményezésig szinte, meg sem ismernek.
Ezeket csak mind vissza hallom.
Pl: Új voltam egy munkahelyen, egyből mint a kibeszélés, ki vagyok, mit lehet rólam tudni. Egyik ottani srác faggatózott egy kollégámtól, a kolléga mondta neki, hogy beszélgessen velem, a srác erre mondta, hogy nem, mivel nem vagyunk egy szinten és egyébként is zavarban van mellettem, ami rá nem jellemző. Valószínűleg jobban is keresek, mint ő.
Egy másik pedig, szintén jött ezzel a "szint" dumával. Tudjátok, van az a film, a Túl jó nő a csajom, na ehhez hasonlította az egészet. Megnézett közösségi médián, hogy talál-e valamit, ami annyira nem tetszik neki bennem, de nem talált.
Valószínű, neki az önértékelésével vannak gondok. Ez pedig szomorú.
Ha nyomulok, vagy bármilyen jelét adom annak, hogy többet akarok, és így reagálnak, akkor érteném, és világos lenne, hogy süket szöveg.
De nem nyomultam, nem volt semmi jele sem, és nem nekem mondták, így számomra ez értelmetlen.
Én a helyedben óvatosan kezelném ezeket a "ki mit mondott" dolgokat, mert ezek az esetek 99%-ban vagy kiszínezett történetek, vagy szimplán sz.rkavarásról szólnak.
Amikor egy mondat úgy kezdődik, hogy "azt mondta az XY hogy...", azt általában úgy kezelem hogy jól van, kb. meg se hallom, teljesen mindegy hogy pozitív vagy negatív, mert ha utánajársz akkor kiderül, hogy vagy nem mondtak ilyet, vagy nem úgy mondták ahogy neked elmondták, ergo tényleg csak sz.rkavarás.
Ha pedig tetszik valaki, akkor kezdeményezz. Nem, nem fogod elveszíteni a nőiességed mert egy számodra szimpatikus férfival szóba elegyedsz, ha meg kiderül hogy tényleg önértékelési gondjai vannak, akkor mész tovább, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!