Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb eset? Ha beleírom a társkeresős profilomba, hogy "ne húzd jobbra a profilomat, ha nem fogsz visszaírni" és ilyenkor nem lesznek matcheim VAGY ha nem írom ezt bele a profilomba, ilyenkor néha lesz matchem, de nem írnak vissza soha?
Figyelt kérdés
nov. 3. 14:51
3/13 anonim válasza:
Kérdező, a passzív agresszívoskodás sosem jó a társkeresőn. Szerintem ne írjon ki senki olyat, hogy mit kell, vagy mit nem szabad csinálnia a másik félnek, mivel nem a tulajdonod, nem vagy a főnöke.... Ha nem jöttök be egymásnak, akkor majd nem beszéltek, de ne parancsolgasson már valaki a 0. lépésben!
4/13 A kérdező kommentje:
De ha nem írom ezt bele, akkor meg hiába lesz néha matchem/egyezésem, nem fognak visszaírni. Szóval semmi értelme nem volt annak, hogy jobbra húztak, csak jól felcsesznek vele idegileg, hogy nem jön válasz.
nov. 3. 15:03
7/13 anonim válasza:
Szerintem az első "megoldás" a jobb, mert így kevesebb időt fogsz elbaßni.
8/13 anonim válasza:
4) szerinted aki nem ír vissza, az amúgy jobbra húz valakit azért, hogy aztán ne írjon vissza, és csak az akadályozza meg ebben, hogy te kiírod, hogy NE? szerintem nem. Viszont szerintem, ha néha valaki akarna is ismerkedni, azt is eltántorítod ezzel a kioktató stílussal.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor legyen az, hogy nem írom ki a profilomba azt a szöveget és várjam, hogy mondjuk évente 1-szer megtörténik az, hogy válaszol az első üzenetemre kölcsönös egyezés után egy nő?
nov. 3. 16:08
10/13 anonim válasza:
Nekem szimpatikus, ha a férfiaknál néha látom ezt kiírva. Számomra azt jelenti, hogy komolyan gondolja az ismerkedést és nem akar időt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!