Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az anyagi haszonszerzésen kívül még milyen indíttatásból hajlandóak párkapcsolatot létesíteni egy férfival?
Milyen anyagi haszon?
A pasiknak legfeljebb mert akkor lesz egy ingyen szakács takarító kva.
Ezekre nem telne.
A nők??????
Már letagadom a lakásomat is, mert ahogy megtudja egy pasi, hogy saját lakásom van, rögtön cuccolna be hozzám a mamahotelből!
Pont ti vagytok azok, akik eltattatnák magukat a nővel, meg ingyen szakács, takaritónő, prosti kell nektek
Az eszem megáll.
22
Az hagyján! Én a szüleimmel élek egy két szintes házban. Az egész felső szint az enyém, ami jóval nagyobb, mint Pesten a panelek. Még ide is beakarnak cuccolni. 🤣
22
Talán 35-40 évesen nem a 17 éves vékony C fiukból kellene példát merítened.
Nem a csóringerség a gáz hanem az önzőség, irigység, sz@revőség.
Egy szál virágot nem tud felmutatni sok smucig, de főzz, moss és takaríts r@.
25
Van olyan nő aki egy ilyen figyelmes ajándékot mint a virág , nem tiszteli és kineveti. Amúgy ez sem alapból járó dolog. Régen is csak annak vittek virágot aki látszólag is egy kedves nő volt. Akinek örömmel vittek virágot mert megérdemli. Nem annak aki csak elvár , puffog a hímekre az interneten.
27
Gondolom egy amerikai filmben látták, aztán úgy gondolják, hogy a nők egy jelentős része negatívan reagál egy szál virágra.
Nekem kifejezetten sokat számított az anyagi helyzet a párválasztás során, de lehet tippelni, hogy hányszor nevettem ki a virágot, amit kaptam.
Igen, pontosan zéró alkalommal.
27
Én láttam már munkahelyen amikor nő nap volt! Hogy egy pattanásos, pocakos fiatal (talán 25-28 éves) srác próbált kedveskedni egy titkárnőnek (aki vonzó külsejű) és az fogta és megalázta és kidobta a kukába miután átvette tőle.
29 Ha ez valóban megtörtént, akkor nyilván aljas volt a nő részéről.
Viszont felhívnám a figyelmedet, hogy mi most párkapcsolat keretei közt történő ajándékozásról beszélünk, nem arról, hogy random kollégáktól igényelnénk virágot.
Plusz a titkárnőnek a történetben nem is a virággal volt baja ezek szerint, hanem az ajándékozó külsejével. Szóval több ponton is nagyon rossz példát hoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!