Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az anyagi haszonszerzésen kívül még milyen indíttatásból hajlandóak párkapcsolatot létesíteni egy férfival?
Figyelt kérdés
nov. 2. 15:30
11/31 anonim válasza:
Nem ér annyit a pénz. Meg nincs is annyitok.
14/31 anonim válasza:
13
Akkor minden normális ember anyagias.
15/31 anonim válasza:
14. Ki mondta hogy nem az? Nem tudom az emberek mit vannak ezen felháborodva, mintha a kenyér nem kerülne pénzbe, ha bemegy az ember a boltba. A nők szerintem túlzottan is rá vanna erre pörögve, pedig semmi nincs abban, hogy a nő megnézi a férfi anyagi helyzetét is.
16/31 anonim válasza:
Jó, akkor majd szerelemből fogom ruházni a gyereket, meg szerelemből fizetek lakbért is.
17/31 anonim válasza:
Annyira jóképű, hogy leolvad a bugyim.
18/31 anonim válasza:
"Jó, akkor majd szerelemből fogom ruházni a gyereket, meg szerelemből fizetek lakbért is." Most úgy
forgatod ki, mintha én nem ez mondanám.
19/31 anonim válasza:
És főzni meg mosogatni se hajlandóak csak ha milliomos a férfi. És a nőnek egyéb dolga nincs csak otthon lenni.
20/31 anonim válasza:
19
A felesben azért eléggé benne vannak a nők. Ha a pasi is hajlandó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!