Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen hobbikkal, érdeklődési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hobbikkal, érdeklődési körökkel érdemes foglakkozni, hogy nőkkel is legyen közös témám?

Figyelt kérdés

Nyilván nem külön állt fáj a nő, de ha mások számára érdektelenek hobbijaid vannak, akkor érdemes olyat keresni, ami a nőket is érdekli.

(Az IS-t szeretném kihangsúlyozni mégegyszer, hátha harmadik elmondásra a kötekedők is felfogják.

okt. 29. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, milyen választ vársz erre. Minden nő más.

Az én hobbim pl. az olvasás, a konyhakertem meg az angolkertem kialakítása, rendezgetése. De ez a szomszédomban lakó nőket egyáltalán nem érdekli, nekik más a hobbijuk, ami meg engem nem érdekel.

Érted? A nőket is ugyanaz érdekli alapvetően, mint a férfiakat, eltekintve mondjuk a kocsiktól meg számítógépes játekoktól, mondjuk ilyen nö is van, csak kevés. De most itt fel lehet sorolni a kertépítéstől az utazason at a tortasütésig mindent.

okt. 29. 20:11
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

De ugye az megvan, hogy egy közös hobbiról max 5 percig lehet egyhuzamban beszélni?

Vannak véleményeid, gondolataid dolgokról?

okt. 29. 20:14
 3/16 A kérdező kommentje:

1. Pl sok nőt érdekelnek a sorozatok, vagy mondjuk főzés. Ezek persze triviálisak, de háta akad olyan is, amire nem gondoltam.

2. Hogy mi?

😳

Semmi nem ment meg engem!

☹️🥺

Egyébként vannak, de nem szeretem hirdetni, a legtöbb magyar éléggé sértődős hopihe, ha a fasizmusa, homokfobiája, nőgyűlölete kritika tárgya. Amúgy meg nem szeretem a kitalált dogok töbségét ami menő manapság, pl star wars, marvel stb. A legtöbb sorozatban meg ki szoktam találni hogy mi fog történni, és untatnak is.

okt. 29. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
34%
Nézzük csak. Ingatlanok gyűjtése egzotikus helyeken, Jachtozás, repülés magángéppel, shoppingolás luxus áruházakban.
okt. 29. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Ja, szóval te ilyen ember vagy. Na az ilyennel nem éri meg beszélgetni.
okt. 29. 20:31
 6/16 anonim ***** válasza:
12%
Utazás, szórakozás, sorozatnézés, közösségi média pörgetése, borozás, luxus tárgyak vásárlása, sminkelés, műköröm és műszempilla, ruhavásárlás, vásárlás, programokra eljárkálás, élmények gyűjtése, pasizás, gyerekvállalás tervezgetése, álmodozás a házasságról, stb...
okt. 29. 20:39
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Annyira amerikai filmekben láttatok csak nőket. 😆
okt. 29. 20:40
 8/16 anonim ***** válasza:
#7, meg a tinderen.
okt. 29. 20:50
 9/16 A kérdező kommentje:
8. Amúgy ott tényleg ez a típus a domináns!
okt. 29. 20:53
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor onnan keress valakit, és akkor a pasik is megúsznak egy rossz nőt, meg mi is téged. Ez a lenéző kultúrsznob hozzáállás 15 évesen megengedett, felnőttként unalmas energiavámpírkodás.
okt. 29. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!