Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek hatalmas red flag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek hatalmas red flag, ha a pasinak korábban összejött az édeshármas meg a swinger, vagy "a múlt az csak múlt", és nem kell törődni vele?

Figyelt kérdés
okt. 29. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha ez érdekelte akkor az szerintem az ő magánügye és nem tartozik senkire.
okt. 29. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem red flag, ugyanakkor nem feltétlenül vagyok részletekbe menően kíváncsi a pasim szexuális múltjára.

Miven nem 14 évesen jöttünk össze, nyilván voltak barátnői és szexkapcsolatai előttem, ahogy én sem szüzen vártam a sült galambot. Mégis azt mondom, hogy nem muszáj ezt túlságosan kitárgyalni egymás között.

okt. 29. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Nekem red flag, de szerintem aki ilyet csinál, az sajnos hazudik is róla, szóval nem tudom kiszűrni.
okt. 29. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
A swinger nálam már túlzás. Megundorodnék tőle. Ha egyszer kíváncsiságból belement egy hármasba, az még oké, de hosszútávon nem tudnék bízni olyanban, akinek swingerezni van igénye és gyomra.
okt. 29. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A red flag inkább az, hogy elmondta kérdés nélkül. Ha nem kérdezem ilyenről, akkor ne beszélgessen a szexuális múltjáról.
okt. 29. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Itt a gáz az is, hogy ugy nyilatkozik rola hogy "összejött".

Neki ez kvázi egy siker?

És igy dörzsöli a kezét hogy hujujuj?

Az húzzon is oda vissza ahonnan jött akkor.

okt. 29. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
13%
A nők azoka annyira perverzek, és annyira sokat jár a szexen az eszük, és olyan fontos nekik, hogy ez minden további nélkül belefér nekik. Ja nem!
okt. 29. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
#6 jah, mintha elmenni egy swingerklubba akkora erőfeszítés vagy teljesítmény lenne, mint elvégezni az egyetemet vagy nem tudom xD
okt. 29. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan, hogy "a nőknek". Valakinek red flag, másnak nem az. Nekem sem, bár preferálnám, ha hozzám hasonló lenne a szexuális érdeklődése is, de ha ezt úgymond "kiadta magából", és nem kívánja újra átélni (merthogy velem halálbiztos, hogy nem fogja megismételni ezeket az élményeket), akkor különösebben nem foglalkoztatna. Szerintem fiatalon az ember sok mindent kipróbál, kísérletezik, ismerkedik önmagával és az élet különböző módjaival, aztán mire felnőtt lesz és kialakul egy képe önmagáról, a jövőjéről, az elképzeléseiről és vágyairól, addigra már tök jó, hogy ezek a kamaszkori fantáziák mondhatni ki vannak pipálva, mert akkor legalább nem lesz benne "mi lenne ha..?" érzés. Ha erről van szó, akkor részemről oké, ha viszont azt mondaná, hogy neki ez alkalmanként továbbra is beleférne vagy szeretné megismételni, akkor nem egymást keressük.
okt. 29. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Számomra red flag, olyan partner kell akinek a szex monogám párkapcsolat része.
tegnapelőtt 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!