Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők vágynak még a romantikus szerelemre vagy ez csak hülyeség?
Figyelt kérdés
okt. 29. 14:47
11/23 anonim válasza:
szóval neked nem számít egyáltalán a külső, nem számít, hogy vonzó legyen? mindegy h kövér, sovány , sportos fogatlan, hajléktalan, kopasz, koszos büdös, gyilkos stb?
12/23 anonim válasza:
Vágyom, de ezt idegen nem tudja megadni. A romantika feltétele, hogy ismered a másikat.
13/23 anonim válasza:
a romantika ott kezdodik hogy elsirja magat a titanic kozben a ferfi !
15/23 anonim válasza:
maguk sem tudják. lehetsz te a lovagias romantikus (néha kissé nyálas) herceg, vagy a bőrdzsekis vagány (néha kissé bunkó) motoros, idővel úgyis másféléről fognak álmodozni. kivéve, ha egyéniség nélküli szürke átlagarc vagy. akkor nagyon hamar másról fognak álmodozni.
hozzáteszem, a férfiak sem egyszerűbb esetek semmivel. ez inkább emberi természetből fakadó dolog.
16/23 anonim válasza:
Azon mit értesz, hogy MAI NŐK? Te talán múlt századi vagy?
Leírnád a korod?
18/23 Ghgj válasza:
Mi a romantikus viselkedés? Leírod kérdező, hogy mit értesz ez alatt?
19/23 anonim válasza:
Amúgy mi a másik alternatíva? Egy roller? Nem is értem a kérdést.
20/23 anonim válasza:
Én például nem vágyom a romantikára, az egyik közeli barátnőmnek emg ez a minden.
Bármilyen meglepő, de a nők 2024.10.29-én sem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!