Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők vágynak még a romantikus szerelemre vagy ez csak hülyeség?
Romantika = autó lakás 800 nettó
Szerelem = 180/70 adonisz
Igen!!!
Azért durva, hogy valakinek nem tetszik ezért lenulláz. Pedig nekem ezek a tapasztalataim és semmi sértőt, vagy értékelhetetlen nem írtam.
Kérdés, kinek mi a romantikus, ill. kérdés az, hogy vkinek elég legyen-e az csak és kizárólag, ha nem az, akkor már el van könyvelve mindenféle rongynak.
Én nőként igénylem a romantikát, de nem ezt a szappanoperás Romana füzetes kosztümös filmes jelleget, kirakatromantikát, mert az nyálasnak tartom egyrészt (ezeket a barokkos körmondatokat, hogy mennyire olyan a szépségem, mint a jázmin szirmán felbukkanó hajnali harmatnak), másrészt meg nem személyre szabott. Engem nem tud meghatni egy rózsaszirommal beszórt ágy, mert mi a francnak kell ezért "megölni" egy rózsát, meg egy közhelyekkel teli, gyertyafénynál átadott szerelmes levél.
Nekem a romantika az nem magamutogató, és személyre szabott. Nekem pl. az a romantikus, ha vesz nekem egy kedvenc csokimat, mert eszébe jutottam, tök mindegy, milyen körülmények között adja oda. Romantikus az, ha átvállalja a házimunkából az én részemet, ha nem érzem jól magam. Romantikus az, ha szervez egy kirándulást egy helyre, amit már régen meg akartam nézni. Romantikus egy intim összebújás, egy csók a szürke hétköznapokban is, ha szívből jön és alkalmas (pl. ne csókkal kezdjen, ha megbántott, hanem bocsánatkéréssel).
És itt jön az, hogy az kb. csak a szerelmes regényekben volt mindig is, hogy egy nőnek a romantikusság az elég - tök mindegy, a férfi mennyire léhűtő, mennyire pazarló, mennyire bunkó másokkal stb-stb-stb. Én pl. nem szeretnék senkit sem eltartani... így nem szimpatikus az, ha vki bókolgat meg szóban lehozza a csillagokat is az égről, gyakorlatban meg én fizetek mindent és fosni kell attól, hogy kikapcsolják-e az áramot vagy nem.
Van akitől igen van akitől nem.
Én sem vágyom szerelemre egy 150 kg-os kismalactól.
8
Jobban is járnak a kismalacok. 😀 Maga vagy a borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!