Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy gondolja, hogy ha valakinek 40 felett még mindig nincs párja, ott gondok vannak?
Tudod, szerintem ez mindenkinek az abszolút magànügye.Az égvilágon semmit sem von le avagy tesz hozzá az adott ember értékességéből/-hez...
Millió meg egy oka lehet, amiért olyan a magànélete, amilyen.Én például képtelen lennék valakivel úgy egy fedél alatt élni,egy levegőt szívni vele, hogy nem szeretem,plusz képmutató módon kifelé élünk, miközben full boldogtalannak érzem magam.Szàmtalan ilyen életet làtni-nem irigylem...
Totál nem gond szerintem, hogy kinek van/nincs párja, mindennek oka van szerintem, ha nem is tudja az illető azt mélységében.
Miért: jobb lenne, ha egy eddig szingli egyed összejönne valakivel, aztán kiderülne, hogy nem alkalmas a párkapcsolatra, mert kihozná belőle a rosszat?
Akkor meg azért menne a sivalkodás.
Nem lehet teljesen általános érvényű kijelentést tenni, de - magamat is tekintve - azt hiszem, az esetek többségében, ha valaki akar társat, és még 40 fölött sem talált, akkor igen, ott vannak gondok. Ha magam körül szétnézek, ott először is a legtöbbeknek van társa. Akinek nincs, ott pedig külső szemlélőként én is látom a problémákat. Magamnál is.
F
"Ha magam körül szétnézek, ott először is a legtöbbeknek van társa. Akinek nincs, ott pedig külső szemlélőként én is látom a problémákat."
Én azoknál is látom a problémákat, akik kapcsolatban élnek.
16
Teljesen igaz. Jó lenne, ha sok ember kinyitná a szemét és végig nézne a mérgező kapcsolatok sokaságán. De ugye azok az emberek fel tudnak párkapcsolatokat, ők életreképes tapasztalt emberek, biztos elviselhetőbbek mint a szinglik/incelek azokkal csak a probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!