Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy gondolja, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja, hogy ha valakinek 40 felett még mindig nincs párja, ott gondok vannak?

Figyelt kérdés
Kivéve persze azokat, akik teljesen szándékosan döntöttek úgy, hogy nem akarnak kapcsolatban élni.

okt. 29. 12:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, szerintem ez mindenkinek az abszolút magànügye.Az égvilágon semmit sem von le avagy tesz hozzá az adott ember értékességéből/-hez...

Millió meg egy oka lehet, amiért olyan a magànélete, amilyen.Én például képtelen lennék valakivel úgy egy fedél alatt élni,egy levegőt szívni vele, hogy nem szeretem,plusz képmutató módon kifelé élünk, miközben full boldogtalannak érzem magam.Szàmtalan ilyen életet làtni-nem irigylem...

okt. 29. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Totál nem gond szerintem, hogy kinek van/nincs párja, mindennek oka van szerintem, ha nem is tudja az illető azt mélységében.

Miért: jobb lenne, ha egy eddig szingli egyed összejönne valakivel, aztán kiderülne, hogy nem alkalmas a párkapcsolatra, mert kihozná belőle a rosszat?

Akkor meg azért menne a sivalkodás.

okt. 29. 20:46
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehet teljesen általános érvényű kijelentést tenni, de - magamat is tekintve - azt hiszem, az esetek többségében, ha valaki akar társat, és még 40 fölött sem talált, akkor igen, ott vannak gondok. Ha magam körül szétnézek, ott először is a legtöbbeknek van társa. Akinek nincs, ott pedig külső szemlélőként én is látom a problémákat. Magamnál is.

F

okt. 29. 20:56
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk nem mindegy, hogy addig sem volt vagy most nincs.
okt. 29. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

"Ha magam körül szétnézek, ott először is a legtöbbeknek van társa. Akinek nincs, ott pedig külső szemlélőként én is látom a problémákat."

Én azoknál is látom a problémákat, akik kapcsolatban élnek.

okt. 29. 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Azoknál még durvábbakat is sokszor. Semmivel sem jobbak, alkalmasabbak, erősebbek a szociális készségeik vagy egészségesebbek pszichésen. Nem tudnak többet az egyedülállóknál. Csak tűrni esetleg.
okt. 29. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

16

Teljesen igaz. Jó lenne, ha sok ember kinyitná a szemét és végig nézne a mérgező kapcsolatok sokaságán. De ugye azok az emberek fel tudnak párkapcsolatokat, ők életreképes tapasztalt emberek, biztos elviselhetőbbek mint a szinglik/incelek azokkal csak a probléma van.

okt. 29. 23:19
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Igen, úgy gondolom. Valószínűleg kevésbé tolerálható viselkedése van már az elejétől kezdve, mint akik párkapcsolatban élnek. Ergo azért van egyedül, mert nem képes kontrollálni a viselkedését semennyire még az ismerkedési szakaszban sem. Én akiket ismerek és nem tudnak összehozni párkapcsolatot, azok elég bántó, lenéző, megkeseredett emberek. Sugárzik belőlük a világ gyűlölete.
okt. 30. 01:06
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
Valahogy én sem azt látom, hogy aki kapcsolatban van és/vagy sikeresebb mondjuk a nőknél mint én, bármiben is jobb lenne. Ezért baromság amikor azt ismételgetik állandóan ezen az oldalon is, hogy akinek nincs senkije, az "incelek", a sikertelen férfiaknak baj van a toronyban... Dehogy van, vagyis ontosabban ugyanannyi baj van mint a másik kategóriánál. Ez csak EGY dolog az életben nem határoz meg minket 100%-ig.
okt. 30. 06:07
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
#19 A legtöbb ember nem látja magát kívülről, hogy milyen is valójában. Azt hiszi, hogy semmiben sem jobb a másik, mint ő. De az megcáfolja az egészet, hogy ők képesek párkapcsolatot összehozni. Ergo ők valamiben mégiscsak valamit másképp csinálnak, másképp viselkednek, mint azok, akik sikertelenek a párkeresésben.
okt. 30. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!