Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lépéseket érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lépéseket érdemes tennem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy azért nem találok párt, mert gyerekkorban (6-7évesen) sokszor megéltem azt a traumát, hogy anyum egyedül hagyott. Vágyakoztam utána és mikor végre hazajött akkor az nagy katarzis volt.

Ez miatt olyan nőkhöz NEM vonzódom akik igazán mellettem akarnak lenni mindig, és akikkel valóban ki lehetne alakítani kapcsolatot. Inkább bonyolult, kapcsolatot nem akaró, bizonytalan, elköteleződni nem akaró nők vonzanak :(

okt. 28. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segíthet HA akarsz változtatni. A traumát kéne kiheverni, vagy legalábbis elfogadni és továbblépni.
okt. 28. 10:32
 2/6 A kérdező kommentje:
1es! sokat jártam már pszichológushoz, de más alapvetőbb problémákkal. Szeretnék újra járni, de egyelőre várok, mert anyagilag nem fér bele.
okt. 28. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig próbálkozni kell erősen magad mögött hagyni a múltat. Igazság szerint hiába mész szakemberhez ha te nem akarsz változtatni. Meghallgat téged, ad tanácsot, de neked kell kifürkészni hogyan lehetne legalább elfogadni ami történt és élni az életed másképp.
okt. 28. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Ez csak kifogás amivel magadat nyugtatod! Keresel minimum 600 ezer nettót? Van lakásod meg autót? Magas vagy es max 75 kg a testsulyod ? Ha ezek nem így vannak akkor amúgy se lehetne senkid.
okt. 28. 10:40
 5/6 A kérdező kommentje:
4es majdnem igaz amit leírtál, annyi kivétellel, hogy félévig nem volt munkám és most kezdtem el újra dolgozni. De amugy nagyon beletaláltál a konkret adatokba. De például nem egy autóm van hanem kettő :D
okt. 28. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd az utolso kommentelot, fogalma nincs a csajozasrol…
okt. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!