Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy vissza jöjjön?
Figyelt kérdés
Mit csináljak ha nem beszélhetek, nem fordulhatok a problémáimmal már afelé akivel mindig mindent megbeszéltünk, elnevetgéltünk, tegnap állítólag tényleg össze vesztünk, bár őt ismerve nem biztos, hogy végleg! Mit csináljak? Nagyon elkeseredett vagyok): Egész éjjel sírtam.
Azt mondta hogy idővel fogunk beszélgetni, de én nem bírom ki, bár voltak ilyenek régebben is, de ez most rosszabb volt ez a tegnap esti úgymond szakítás, mint eddig. Azért mert ő velem akart élni, én meg nem tudtam volna vele menni, szeretem, de nem akarom az itteni életemet se felrúgni. De vissza akarom szerezni, még soha senkivel nem jöttem ki ilyen jol, mindig mosolyt csalt az arcomra, nagyon éreztem, hogy vele jó. Most olyan magányos vagyok.
#pasi #akarom szerezni
okt. 24. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!