Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz lenne?
Ma voltam a kutyámmal állatorvosnál. Sima védőoltást kellett adni neki, de egy új dokinő fogadott. Nagyon szimpi volt és nagyon bejött nekem, egy keveset beszélgettünk is.
Rákerestem facebookon, szingli, de nem tudom mennyire lenne gáz, vagy para ha ott ráírnék? Mivel makk egészséges a kutyám így nemtudok általa ismét beszélni a dokinővel.
Nem gáz
De attól hogy ott nincs kint neki a kapcsolatba attól még lehet kapcsolatba
Nem igazán értem, hogy jön ide a diploma és miből gondolja azt a kedves utolsó, hogy egyszerű melós nem jó egy állatorvosnak. Nem a diploma teszi az embert, amúgy van 2 is. Illetve láttam èn már vezető beosztású nőt asztalos férjjel.
A többieknek köszönöm a választ.
Szerintem, találj valami ürügyet, amivel mehetsz hozzá, aztán kérdezz rá konkrétan. Vagy, jelentkezz be, mintha lenne valami, aztán mikor ott vagy, akkor mondd el, hogy miért is jöttél valójában. Aztán, vagy igen vagy nem, ez 5 perc alatt kiderül, azt sem mondhatja, hogy az idejét húztad. Nem tudom, én ha nő lennék, többre értékelném, hogy a férfi eljött ezért, mintha csak írna Facebookon.
Ha meg bármi miatt ciki lenne vagy elmérgesedne, mehetsz másik állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!