Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen FB csoportokban lehet ismerkedni?
Beléptem pár ilyen csoportba, amik ilyen randik, társkeresők néven futnak és több ezer tagjuk van. Látom, hogy emberek töltenek fel magukról képeket, kiírják, hogy hány évesek, kit keresnek, de valahogy olyan személytelennek tűnik az egész. A nők képei alá persze százan odaírják, hogy "szép vagy, gyönyörű vagy, ismerkednék veled". Most akkor 101.-nek álljak oda én is? Meg ilyen nagyon hízelgő levelet, ami kitűnne a tömegből nem is írnék olyan embernek, akit nem is ismerek.
Azt meg hogy magamról töltsek fel képet és tegyek ki hirdetést nem annyira szeretnék, nem azért, mert ne lennének jó képeim, csak nekem ez nem komfortos, hogy ennyien lássák és kommenteljenek alá mindent, ráadásul úgy látom főleg az ilyen 40, 50 feletti korosztály nyomul mindkét nem részéről, én meg fiatalabb vagyok.
Semmit nem ér.
De a fizetős oldalak még rosszabbak.
Ott le is húznak.
Lehet fb csoportokban ismerkedni, de nem a társkeresős csopikban.
Például benne vagyok egy horgolós csopiban. Ha oda néha beír egy-egy pasi, megosztja a képeket a munkáiról, tömegesen nyálaznak nekik a csajok. 🫣 Papírfonásos, zoknikötős, kertészkedős, dekorációs csopikban ugyanez. Ezek ugye inkább nőies hobbik, nagyon elvétve van pár pasi, aki űzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!