Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el ha mindenki csak ágyba vinni akar?

Figyelt kérdés

Nem akarnak kapcsolatot vagy randit, egyszerű beszélgetésnél màr nyomják a szex témát

Nincs ki a mellem, nem beszélek a szexről, visszafogott vagyok de nem tudom mit rontok el

okt. 20. 12:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt ilyen nemrég, hogy egy szintén visszafogott lánynak folyton magyarázott egy fiú a szexről, annak ellenére, hogy mondta neki a lány, hogy nem akar erről beszélni. Szólt a csaj a főnöknek, ki is rúgták a fiút.

Igaz, ehhez az kellett, hogy ne csak egyszer említse meg ezt a csajnak, hanem többedjére. Szólj te is a főnöknek, ha ez rendszeres, mert ez szexuális zaklatás.

okt. 20. 14:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Rossz emberekkel ismerkedsz. Ez viszont nem rossz. Mármint nem a te hibád, mert nem tudhatod előre, hogy kinek mi a szándéka. Az később derül ki.

Az viszontvalószínű,hogy nem vagy csúnya, így lehet érdemes lenne társkeresőket is kipróbálnod.

okt. 20. 18:25
 23/27 anonim ***** válasza:
12- es tökéletesen fogalmazott.
okt. 20. 19:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen elhajtom őket, nem veszem fel a telefont, nem válaszolok üzenetekre.

Nem te rontod el, a vonzó nőre mindig sokan ráhajtanak és mivel vonzó, meg is kívánják.

Ráadásul a legrondább pasik a legmagabiztosabbak,nem is tudom miért....

okt. 29. 11:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Dicsekszünk vagy panaszkodunk.

Én dicsekednék ha minden nő rámmászna.

okt. 29. 12:26
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kollégákkal nemtől függetlenül van hogy így elvontan szexről beszélgetünk semmi nyomulási szándékkal, de gondolom itt nem arról van szó. Helyedben megpróbálnám terelni a témát, mert ha azon kívül másban is kapcsolódás van simán lehet belőle egy jó kapcsolat. Illetve sokszor próbálják erre terelni a témát a férfiak, csak azért hogy ne tűnjenek unalmasnak, de ezt könnyű túlzásba vinni, az viszont hogy nem reaktívak a reakciódra azt nem tudom megmagyarázni azon kívül, hogy arra figyelnek, hogy neked bevágódjanak ahelyett, hogy actually a beszélgetésre meg rád figyelnének.
okt. 29. 18:32
 27/27 anonim ***** válasza:
68%

Nem rontasz el semmit, a férfiak zöme manapság csak szexet akar. Lehetőleg azonnal és lehetőleg ingyen.

Alig van már normálisabb, aki szerint a nő több, mint egy dugnivaló, és dugásra váró lyuk.

okt. 29. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!