Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el ha mindenki csak ágyba vinni akar?
Nem akarnak kapcsolatot vagy randit, egyszerű beszélgetésnél màr nyomják a szex témát
Nincs ki a mellem, nem beszélek a szexről, visszafogott vagyok de nem tudom mit rontok el
Nálunk volt ilyen nemrég, hogy egy szintén visszafogott lánynak folyton magyarázott egy fiú a szexről, annak ellenére, hogy mondta neki a lány, hogy nem akar erről beszélni. Szólt a csaj a főnöknek, ki is rúgták a fiút.
Igaz, ehhez az kellett, hogy ne csak egyszer említse meg ezt a csajnak, hanem többedjére. Szólj te is a főnöknek, ha ez rendszeres, mert ez szexuális zaklatás.
Rossz emberekkel ismerkedsz. Ez viszont nem rossz. Mármint nem a te hibád, mert nem tudhatod előre, hogy kinek mi a szándéka. Az később derül ki.
Az viszontvalószínű,hogy nem vagy csúnya, így lehet érdemes lenne társkeresőket is kipróbálnod.
Én egyszerűen elhajtom őket, nem veszem fel a telefont, nem válaszolok üzenetekre.
Nem te rontod el, a vonzó nőre mindig sokan ráhajtanak és mivel vonzó, meg is kívánják.
Ráadásul a legrondább pasik a legmagabiztosabbak,nem is tudom miért....
Dicsekszünk vagy panaszkodunk.
Én dicsekednék ha minden nő rámmászna.
Nem rontasz el semmit, a férfiak zöme manapság csak szexet akar. Lehetőleg azonnal és lehetőleg ingyen.
Alig van már normálisabb, aki szerint a nő több, mint egy dugnivaló, és dugásra váró lyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!