Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el ha mindenki csak ágyba vinni akar?
Figyelt kérdés
Nem akarnak kapcsolatot vagy randit, egyszerű beszélgetésnél màr nyomják a szex témát
Nincs ki a mellem, nem beszélek a szexről, visszafogott vagyok de nem tudom mit rontok el
okt. 20. 12:55
1/27 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő 30+
okt. 20. 12:57
3/27 anonim válasza:
Mert a nők többsége faék egyszerűségű, és csak szexre, szórakozásra, utazgatásra alkalmas. Téged is valamiért ebbe a kategóriába sorolnak.
4/27 anonim válasza:
Lehet azt érzik alacsony IQ EQ val rendelkezel. Amikor a szexen kívül másra nem vagy érdemes.
5/27 anonim válasza:
Ösztönlény emberekkel ismerkedsz. Rengeteg van az ilyenekből.
6/27 anonim válasza:
"egyszerű beszélgetésnél màr nyomják a szex témát"
Akkor miért vársz többet tőlük? Hiszen rögtön megmondják, hogy mit szeretnének.
Ilyen érdeklődőkkel elég egy beszélgetés.
7/27 anonim válasza:
Nem tetszel nekik annyira a fotóid alapján, hogy úgy éreznék, beléd tudnának szeretni, de azért rondának sem tartanak, szóval szexben még benne lennének.
8/27 anonim válasza:
Olyan férfiakkal teszed magad, jobban kéne szűrni. Egyébként attól, hogy szexre invitálnak abból még lehet szerelem, párkapcsolat nyugodtan. Nem egy és nem kettő párkapcsolat szexkapcsolatból alakult ki. Ezzel nem arra bátorítalak, hogy bárkivel feküdj le és azonnal, de ha valaki bár szóba hozza a szexet és másról is képes beszélgetni, később randira invitál akkor abból lehet több.
9/27 anonim válasza:
Próbálj pozitívan hozzáállni, hogy valószínűleg vonzó nő vagy.
Persze az ilyen férfiakat el kell küldeni. De az is lehet ha normálisabb férfi, akkor kicsit visszavesz magából és normálisabban közelít.
10/27 anonim válasza:
A korod alapján azt feltételezik, hogy nem kell köröket futniuk, mielőtt a (számukra) fontos dologra térnének. Ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!