Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha? randira hívna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha? randira hívna egy pasi és a randi alatt azt mondaná hogy be kell mennie a postára feladni egy levelet majd elővenne egy borítékot egy bélyeget és a bélyeget oda tartanál neked és azt mondaná hogy: nyald meg!

Figyelt kérdés
okt. 20. 11:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Minden rendben van. Láttam már kétnyelvű enbert.
okt. 20. 11:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor azzal a nyelvvel a csajnal lent is gondok lesznek, engedd el.
okt. 20. 11:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Itt ér véget a randi.

okt. 20. 12:02
 14/23 anonim ***** válasza:
13, nàlam is. Nem vagyok az öncsonkítás híve. Aki elvágatja a nyelvét, szegecseket ültettet a bőrébe, tágítókat rak az orrába, arcába, fülébe vagy más módon tudatosan elcsúfítja, károsít(tatt)ja magát, azzal nincs dolgom.
okt. 20. 12:07
 15/23 anonim ***** válasza:
Azt mondanám idióta és ott hagynàm. Kidobott idő lenne.
okt. 20. 12:54
 16/23 A kérdező kommentje:
13-14 csak az a bajotok hogy pont ott nincs anyag ahol kéne
okt. 20. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Én megnyalnám, küldhetsz is nekem :)
okt. 20. 16:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Szépen otthagynám.

1. Ez egy elég kétértelmű poén, valszeg tisztában van vele az illető is... lehetne annyira értelmes, hogy nem tesz fel ilyet első randin, ha nem ez a célja.

2. Randi alatt mással foglalkozni amúgy is suttyó dolog (gondolom, te sem néznéd jó szemmel, ha a nő elkezdene körmöt lakkozni vagy telefonozni)

3. Ha nem tudsz borítékot nyalni bármi miatt, bemész az első Pirex Papírba és veszel egy stift ragasztót, probléma megoldva. Vagy randi előtt pici nyálat teszel az ujjadra, és azzal megkened...

okt. 21. 13:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Megengedem neki hogy ő ez alatt megpuszolja a más napi kurmplit
okt. 21. 14:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Első randira nem is mennék házhoz, nemhogy velem dolgoztasson és még úgy is tegyen, mintha egy szívesség lenne, hogy krumplit pucolok. Most azon versenyzel magaddal, hogy a leghülyébb kamu szcenariót ideböfögd?
okt. 21. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!