Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/melegek, elsőre lépjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/melegek, elsőre lépjen le, vagy küzdjön meg érted a pasi?

Figyelt kérdés

Rád hajt egy pasi. Te elhajtod, de valójában akarsz vele ismerkedni, csak nem akarod könnyen adni magad, vagy akkor és ott, éppen olyan a szitu.

Szóval próbálkozzon még, vagy az első "nem" az egyértelműen a "Takarogyá' anyádba, te csövesbánat, csicskagyász, te'!!! -et jelenti nálad?

okt. 17. 14:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

De akkor ez a már működő kapcsolatban is így van?

Mert látom és tapasztaltam is, hogy az egyik fél mondja a másiknak, hogy fejezzük be/takarodj innen, majd mikor az azonnal, tényleg lelépett, ő volt a rohadéknak elhordva, aki elhagyta őt és esetleg a gyereket is.

okt. 19. 18:44
 22/31 anonim ***** válasza:

" Na ez az, a nő akkor kefél amikor akar, a férfi meg amikor tud."

Ha nem lennének olyan igénytelenek vagy könnyen kaphatók a pasik, akkor nem így lenne.

okt. 19. 18:56
 23/31 A kérdező kommentje:
22. Hiába rühellem a vagdalthúst, ha nincs más kaja 80 km.-es körzetben, a túrán.
okt. 19. 19:01
 24/31 anonim ***** válasza:

#15 Nekem nem instant off, ha 10 perc után magához hívna, ha utána a konkrétan erre irányuló nemleges választ értelmesen kezeli, és hajlandó értelmesen folytatni.

Van olyan ismerősöm (vele nem randiztam), aki nem azért hív házhoz, mert am csak dugni akar, csak szimplán úgy gondolja, hogy azzal olcsóbban megússza, mintha beülnénk valahova. Ami fair enough, de a városban azért mehetne sétálni is a csajjal, vagy ha nagyon olcsó programot akár, akkor ott a botanikus kert, diákoknak a belépő 300 Ft, amúgy 500.

#17 A tinder nem csak szexpartner kereső. Be lehet állítani, hogy mit keresel.

#20 Ez inkább a férfiak igénytelenségét tükrözi.

okt. 19. 19:17
 25/31 A kérdező kommentje:

24.

Miért igénytelenség a férfi részéről, ha nem jut nőhöz sokáig?

okt. 19. 19:26
 26/31 anonim ***** válasza:

#25 Az az igénytelenség, hogy ha sokáig nincs szex, akkor bárki jó, akinek pi*ája van. Az igénytelen emberek taszítóak. És nem csak úgy lehetsz igénytelen, hogy magadalá kulázol, büdös vagy, stb, hanem úgy is, hogy nem vagy igényes az emberi kapcsolataidra.

Itt is te azon filózol, hogy aki elhajt (és tényleg elhajt, nem csak azt mondja, hogy most nem, így nem), annál próbálkozz-e, ahelyett, hogy továbblépnél, keresnél mást, stb.

Alapból én olyan emberrel nem folytatom az ismerkedést, akiről egyrészt kiderül, hogy a fatfetishe (igen, kövér vagyok, get over it) tárgyát látja bennem, és semmi többet, másrészt azzal sem ismerkedem, akiről kiderül számomra, hogy azért kezdeményezett, mert ő elkeseredett, nem tetszem neki, de még pont beéri velem, és reménykedik benne, hogy én is minimum ott tartok, hogy elkeseredett vagyok és beérem vele. Ebből semmilyen viszony nem lesz a részemről, mert ez gáz.

A szex nem létszükséglet, nem kell igénytelenül bármit bevállalni, akkor se, ha akkor nincs szex. Nem halsz meg, ha nem dugsz.

okt. 19. 19:49
 27/31 A kérdező kommentje:

26.

Naponta fürdeni sem létszükséglet, de szeretek.

És mi van, ha nem akarok kapcsolatot, csak dugni? Elmondom, SOK nő is, csak azt akarja, hogy valaki megrakja, majd soha többé ne is lássa a pasit.

okt. 19. 19:56
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

"És mi van, ha nem akarok kapcsolatot, csak dugni? Elmondom, SOK nő is, csak azt akarja, hogy valaki megrakja, majd soha többé ne is lássa a pasit."

Nem ment át, amit írt a másik válaszadó. Megdugni mindenkit, aki nem fut el igénytelenség, nem pedig a kötetlen szex.

okt. 19. 20:14
 29/31 anonim ***** válasza:
#27 Nem azt mondtam, hogy az egyéjszakás kalandok igénytelenséget jelentenek, hanem azt, hogy ha nem válogatod meg a partnereid, csak azon a szintén, hogy legyen pnája.
okt. 20. 00:48
 30/31 A kérdező kommentje:

28. 29.

Oké, várok egy Victoria Secret modellre, úgy a halálomig.

Ja, adjam lejjebb? Oké! De itt a Gyakorin olvasom, nők írják, hogy ők sem adják le, inkább egyedül élnek.

okt. 20. 02:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!