Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Melyik meleg helyen van a legtöbb kigyúrt meleg pasi?
Figyelt kérdés
Nem nagyon voltam még meleg helyen, csak alterben de nem volt túl sok. Hol van nagyobb esélyem kigyúrt pasival randizni? 19F2013. aug. 16. 03:01
1/8 anonim válasza:
Honvédség vagy még a büntetés végrehajtási intézetek is jók.
2/8 anonim válasza:
Ne már! Magyarországon nincs kigyúrt meleg
3/8 anonim válasza:
melegebb éghajlatokon kéne keresned.
4/8 A kérdező kommentje:
2. Menj fel egy meleg társkeresőre... Hidd el, van 100kg feletti is
2013. aug. 16. 23:10
5/8 anonim válasza:
ne már, mondj már egy ilyen meleg társkeresős oldalt
6/8 A kérdező kommentje:
Planetromeo
2013. aug. 20. 03:45
7/8 anonim válasza:
Rómeón akadnak kigyúrt melegek is.
Bár nem tudom,hogy mit jelent számodra a kigyúrt.
Van,aki szálkás,és magát kigyúrtnak nevezi.Van az izmos,a kigyúrt az már nekem olyan 180/100....olyan tényleg nem sok van:D
Izmos pasi,ilyen 180 cmhez 80 kg-90 kg van elég sok.
Nekem pl nagyon teszenek az izmosak,de a kifejezetten kigyúrtak már nem.
8/8 anonim válasza:
De ne csodálkozz,ha visszautasítanak,nagyon válogatósak,és többnyire inkább a szexre mennek.
Sok izmos/kigyúrtnek a szintén magukhoz hasonlók tetszenek,akadnak,akiknek a pasis,sportosan vékony vagy izmoska(izmos,de nem nagydarab,hanem alacsonyabb,de szép kidolgozott)tetszenek.De olyannal is találkoztam már,akiknek kifejezetten a vékony,kissé lányos pasi tetszenek,de ez a legritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!