Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi szerelemnél nem számítanak az egyéb dolgok?

Figyelt kérdés

Ha tényleg igazi szerelmen alapul egy párkapcsolat, akkor ott már nem számít az,hogy mennyi a pénz, mit ért el az életben, milyen pozíciója van, milyen egzisztenciája van? Gondolom az igazi szerelem nem ezekről szól. Nincs igazam?

29 F

okt. 17. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Nincs igazad.
okt. 17. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
De igazad van. A szerelem vak. Nincs olyan, hogy ,,szeretem, de...". Ott sosincs de. Szeretsz valakit, akkor szereted és kész, néha még te sem tudod miért.
okt. 17. 14:05
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon gyorsan elmúlik a szerelem, ha nincs befizetve a villanyszámla.
okt. 17. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:

"Szeretsz valakit, akkor szereted és kész, néha még te sem tudod miért."

Nem tudod MEGFOGALMAZNI, de a személyiségem benne mindenben. Abban is, hogy nekem elég a takarítói állás havi 200 nettóért, abban is, hogy ha hazaérek, panaszkodom a főnökre, a kollégákra, a munkára, de nem váltok.

A szerelem alapja a másik személyiségének a megismerése.

okt. 17. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Alapból nem kezdek el ismerkedni olyannal, aki nem felel meg az elképzeléseimnek, így bele sem szerethetek ilyenbe.
okt. 17. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
A szerelem kevés sőt felesleges, mert az elmúlik. A jövőbeli tervek és célok a fontosak. Ezekre lehet építeni hosszú távon
okt. 17. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A szerelem nem tart örökké, tudom, közhely, de igaz. Az a kérdés utána mi tartja össze a kapcsolatot.
okt. 17. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha nem ugyanazok a célok? Tegyük fel én gyereket akarok, de nagyon szerelmes vagyok valakibe, aki nem akar. Jó, feladom az anyaságot, de mi lesz, ha már nem leszek ennyire szerelmes? Csak a keserűség marad, hogy miatta nem lettem anya. Ezért könnyebb gyerekként randizni. Kamaszként meg nem számít semmi csak a szerelem. Felnőttkent ennél több kell.
okt. 17. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Nyilván nem ezek a dolgok a mérvadók. De azért vannak olyan tényezők, amik eléggé megnehezítik a harmonikus kapcsolatot, illetve olyan jellemvonás tartozik hozzájuk, ami már zavaró tud lenni. És most nem arra utalok, hogy ki mennyit keres, meg hogy van-e diplomája vagy sem, hanem mondjuk tapasztalatból tudom, hogy rohadt nehéz úgy kapcsolatot átpolni, hogy te beledöglesz, hogy előteremts mindent, a másik meg egész nap döglik, mert neki nincs kedve dolgozni, mert egyébként sem kap jó munkát úgy, hogy még a szakmunkást sem sikerült elvégeznie.

Az valóban nem érdekel, hogy milyen végzettsége, vagy esetleg tudományos fokozata van. Az sem, hogy milyen beosztásban dolgozik. Az sem, hogy mennyi pénzt keres. Jártam én már egyszerűsített foglalkoztatásban alkalmazott pásztor lánnyal is (tudom, hogy már önmagában ez is extrém ritka, de engem pont ilyennel hozott össze a sors), meg most egy ügyvéd nővel is. Egyik esetben sem jelentett problémát sem a végzettség, sem a munkakör, sem az anyagiak.

okt. 17. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
A szerelem édes kevés egy normális hosszú kapcsolathoz...
okt. 17. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!