Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nem az nem, akkor sok nő miért ócsárolja a férfit, ha az utána tényleg otthagyja őt?
“De manapság hogy a nők bármire olyan könnyen erőszakot kiáltanak, nem érzik hogy ez mekkora probléma?”
A nők az erőszakra kiáltanak erőszakot. És akkor nyilván van néhány szerencsétlen, aki össze-vissza beszél. Itt a Gyakorin is akad egy nő, aki szerint megfogni a pasid péniszét valami hihetetlenül megalázó gyakorlat. Tehát igen, vannak hülye nők, 4 milliárd emberből ez nem lehet meglepő.
Te viszont nem tudom, miről beszélsz. A nők elsöprő többsége akkor kiált erőszakot, amikor erőszakkal szembesül.
12
Na álljunk meg egy szóra, és tegyünk különbséget az érzések és a jogi fogalmak között.
Természetesen én is azt gondolom, hogy a szexuális vagy egyéb jellegű zaklatásnak, erőszaknak, abúzusnak rendelkeznie kell egy gondosan meghatározott definícióval, hiszen a törvény előtt valóban nem ítélhetünk el senkit azért, mert csúnyán nézeett ránk, és ez rosszul érintett minket.
De odáig azért el ne jussunk, hogy engem nem érinthet rosszul egy megbámulás vagy egy kéretlen közeledés.
Igen, előfordul, hogy egy férfi figyelme vagy közeledése bennem rossz érzéseket kelt. Pusztán ettől még nem válik bűncselekménnyé a dolog, de nehogymár megtiltsuk a nőknek, hogy az érzéseikről és benyomásaikról beszéljenek...
A kettős mérce és a kapcsolaton belüli balhékról történő egyoldalú beszámolás meg elég gyakori azért mindkét nem körében. Egy átlagos pár átlagos veszekedését elő lehet adni úgy is, hogy mindenért a nő, és úgy is, hogy mindenért a férfi a felelős. Nem szép dolog, de előfordul mindkét oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!