Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meneküljek az ilyen nőktől ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meneküljek az ilyen nőktől ?

Figyelt kérdés

25-32 körül is a szüleivel él

- nem dolgozik csak otthon van

- nem tanul

- azt mondja keresi a munkát de 10 éve nem talaja

- interneten különböző férfiakkal cseveg - randikra megy. De senkivel nem jön össze

- meghivatja magát dolgokra de szerinte ez nem gold diggerkedés

okt. 16. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Csupa red flag. én menekülnék egy ilyen pasitól.
okt. 16. 12:01
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Egyes vagyok tudom amúgy hogy te nőre értetted
okt. 16. 12:02
 3/14 A kérdező kommentje:

2

Oke

okt. 16. 12:03
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen.
okt. 16. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Igen... Ezt nőként írom.

Engem pl. úgy neveltek, hogy vagy tanuljak vagy dolgozzak.

Oké, van aki mondjuk nagyon gazdag családból származik és nem kell gondolkodnia a megélhetésen vagy ha mondjuk egy gazdag férfi elveszi. De még akkor sem értem az ilyet. Nincs igényük önmagukra, hogy képezzék magukat vagy csináljanak valami hasznosat?

okt. 16. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Igen, a lustaság, léhűtőség red flag férfiban-nőben egyaránt.

Azzal viszont nem tudom mi a bajod, hogy a randikon a férfinak illik fizetni.

okt. 16. 12:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Az ilyen ember, nemtől függetlenül, csak lébecolni akar, másokon élősködni és hisztizni mindenen. Általában az ilyen emberek nagyra tartják magukat, úgy adják elő, hogy ők az áldozatok minden esetben és persze nekik nagyon nagy terveik vannak, de mindig csak szóban és mindennap változnak ezek a nagy célok, viszont tenni soha nem tesznek értük semmit.
okt. 17. 06:23
 8/14 A kérdező kommentje:

6

Nem csak a randikon. Férfi barátait arra tartja hogy pl ha éhes?, akkor meghivatja magát

okt. 17. 07:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te magad is tudod a választ a kérdésedre.
okt. 19. 12:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Az első ilyen után nem kell többet elmenni vele sehova, ennyi :D Amúgy pasiban is vannak ilyen zsi.dók, pl. egyik unokatesóm imád mindenhol mással fizettetni, aztán egyszer helyre lett rakva és leállt vele.

okt. 19. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!