Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meneküljek egy ilyen férfitől vagy adjak azért esélyt neki?
Alakul egy kedves nagyon vicces jó pofa férfival kapcsolat.. 36 éves úri emberről van szó.
Szüleivel lakik, ez engem nem zavar mert még senkije, majd a kiválasztott lánnyal elköltözik.
Viszont furi dolog történt mikor először náluk voltam.
Anyukája mondta hogy "Petikém majd akkor a szürke nadrágodat mosom ki és készítem ki reggelre"
#5 Az aztán a törődés, kikészíteni a ruháját egy felnőtt embernek! Talán még az ebédjét is megrágják helyette. Jaj, de jó neki! Azzal törődnek csak igazán, akinek a seggét is kitörlik. De én nem irigykedem, engem etet anyukám a kanállal, még azt is mondja, hogy jön a kisvonat, sihuhu! Mert szeret.
Kérdező! Beszélgess sokat ezzel a férfival, hogy hogyan telnek a mindennapjai, néha tölts náluk egyszerre több időt, hogy beleláss. Nem lehet, hogy az a szürke nadrág valami alkalmi nadrág, és valami eseményre kellett? Mert akkor még talán van értelme megbeszélni, meg mosás után szem elé rakni.
Nem tudom, hogy egy olyan ember, akit úgy kiszolgálnak, mint egy gyereket, mennyire tud ebből a környezetből kilépve (különköltözve) felnőttként funkcionálni. Mindenesetre fura, szerintem egy normális ember már 12 évesen szeretné maga elővenni az aznapi ruháit, és csak zavarja, ha anyuka készíti ki neki, mint egy öltözködni nem tudó óvodásnak.
Egy fikarcnyit se jut eszedbe hogy a randi partnered kérte anyukájától, és ő csak visszajelzést várt a fiától.
De ha az zavar hogy esetleg mindig anyuka teszi oda a gyereknek a ruhát mintha kisovodas lenne akkor mi a kérdés?
Neked kell tudni hogy akarsz e vele párkapcsolatot vagy sem, de ha anyuka ugrálja körbe mindenben akkor majd te fogod váltani anyukát. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!