Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lány külsőre az álom nőd, gondoskodó, nagyon szeret téged. Viszont dohányzik, ha szarabbul érzi magát füvezik is baráti körrel, és gyakran jár bulizni, iszogatni a barátnőivel.
okt. 14. 17:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
A cigi az nagyon gáz számomra. A többit viszont együtt csinálnánk 😂
okt. 14. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

1, 5, 6: Ennyi.

... de engem is mindig lepontoznak, amikor (ronda nőként) van merszem leírni, hogy csak a külső számít. Meg még ki is osztanak, hogy nem úgy van a', ezeknek a pitsáknak nyilván csodás a személyiségük, a pszichés állapotuk is, minden, bezzeg nekem... én véletlenül sem a kinézetem miatt vagyok láthatatlan és mellőzött.

okt. 14. 19:49
 13/22 anonim ***** válasza:
34%
kit érdekel, nem ezek a dolgok tesznek valakit jó vagy rossz emberré. Szóval csinálja amit csak akar én nem szólnékbele az életébe a pasija akarok lenni nem az apaj.
okt. 14. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
12 nem akarok én beléd állni de igen, amit írsz itt van gond a személyiséggel is. Legalábbis óriási frusztráltság ami egyrészt érthető másrészt nem igazán vonzó. Mi az, hogy ezeknek a pitsáknak? Szóval neked - magad szerint - csodás személyiséged van viszont a csinos külsejű nők pitsák? Aki szép az csakis pitsa lehet. És nem, nem csak a külső számít de azért nem igaz, hogy nem számít. Gondolom neked is számít, te sem szeretnél egy neandertáli ősemberrel járni. Ha csúnya vagy arról senki nem tehet, te sem de más sem. Sajnos ezt kaptad. Nem másokon kell leverni. De azért igényességel sokat lehet javítani mindenkin. Sok sikert.
okt. 14. 20:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Heti 1 füves cigi heti néhány pohár belefér
okt. 14. 22:11
 16/22 anonim ***** válasza:

"gyakran jár bulizni, iszogatni a barátnőivel"

Ez az egy dolog ami zavarna. Az exem ilyen volt, mindig "csajbuli" címen eljárkált ide-oda, persze ha én mentem haverokkal nélküle kocsmázni akkor meg ki volt akadva. Meg is lett az eredménye, hogy én voltam olyan jófej és mindig elnéztem neki a bulikázást, egy ilyen alkalommal (vagy legalábbis amiről tudok és amit bevallot) félrekúrt aztán szakított velem. Gondolom előtte is volt pár, csak azoktől a pasiktól nem akart komoly kapcsolatot, a legutolsótól meg igen.

okt. 15. 09:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó nagy hülye vagy, hogy ezt hagytad😀Neki szabad, neked meg tiltani akarta…nem volt ez egyértelmű red flag?

okt. 15. 09:43
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
09:43-as: túl jól nézhetett ki a lány, nem átlag kategória volt ezért nézhette el neki😂
okt. 15. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy vannak függőségei, még lehet értékes ember.
okt. 15. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:

Amikor barátnőmet megismertem, még azonnal nem derült ki, hogy hogy áll ezekhez a dolgokhoz. Aztán egy idő után bevallotta, hogy néha szokott cigizni, amikor stresszesebb időszaka van. Nem sokat, neki egy doboz kb. 2 hónapig elég. Nagyon félt, hogy emiatt megundorodok tőle, meg elmegy a kedvem a kapcsolattól, de megnyugtattam, hogy semmi probléma nincs ezzel. Ha naponta szívna két dobozzal, az azért már problémás lenne, de ilyen mrétékben nincs ezzel gond.

Inni néha szokott, amikor a barátnőivel megy koncertre, de tudja jól, hogy mennyit bír, nem szokta szétcsapni magát, sőt, volt már, hogy szegény ő navigálta haza az éppen mattrészeg barátnőjét...

Amúgy ezzel sincs nekem problémám. Utálom az alkoholizmust, de a kulturált alkoholfogyasztással semmi bajom nincs.

A fű már kényesebb kérdés, szerencsére a gondolatától is irtózik, de azt mondom, nagyon visszafogott mértékben tolerálhatónak gondolnám. De aki már tényleg drogos, az eleve kizáró ok nálam.

okt. 15. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!