Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Why not Cafè & Bar alkalmas az ismerkedésre?
Azonos neműekkel való ismerkedésre gondolok. Első éves egyetemista vagyok és a saját korosztályommal szeretnék ismerkedni. (Levelezőn vagyok, 40-50 éves a legtöbb szaktárs, velük inkább nem ismerkednék) A barátaim között egy biszex van de ő se ismer nagyon más melegeket, a többiek egyet se rajtam kívül. Meg mi nem is bulizni szoktunk hanem inkább elmélyülten beszélgetni és nézelődni a városban.
A netes ismerkedést végleg maguntam. Már simán odamennék valakihez ha tudnám, nem fog pofán vágni. Max beégek, nem nagy dolog.
Bevallom a konzervatívabb gondolkodásmódom és érzelmeim sokáig azt diktálták ne menjek (elsősorban) melegeknek szóló helyekre, de már nem érdekel. Félreértés ne essék, még mindig megválogatom hová megyek mert nagyon unszimpatikus ez a szubkultúra.
Nekem a nagy szívfájdalmam, hogy a legtöbben nagyon nőiesek vagy elhízottak a neten, és egyéjszakásra mennek, esetleg magamutogatóak. Nem mindenki, ez saját szubjektív tapasztalat. Egyszerű igényes, kulturált emberekkel szeretnék ismerkedni akik ugyanúgy néznek ki mint a hetero férfiak, és akik komolyabbra vágynak.
Nálam nem fontos, hogy a másik Adonisz legyen, de nem is Hermaphroditosszal szeretnék ismerkedni.
Ha ez a hely nem alkalmas erre, de ismertek másikat Budapesten ami igen és bedobjátok a nevét, akkor nagyon boldog leszek.
Mondjuk sok reményt nem fűzök már az ismerkedéshez, több negatív tapasztalatom van mint pozitív. (Mint sok más embernek is)
Biztos vagyok benne, hogy van még olyan ember a világon mint én csak a felszín alatt.
Egy ismerős meleg srácot kérdeztem meg,de ő azt mondta, hogy annak ellenére,hogy kulturált és szerinte nívós hely,nem kimondottan arra való,hogy tartós kapcsolatot lehessen találni.
Neki csak alkalmikat ajánlottak ott, főleg idősebbek -pénzért.
Nem ment oda többet,de máshová se nagyon. Érdekes módon a párját,akivel negyedik éve együtt vannak - és aki nála 21 évvel idősebb -, egy Sparban,egy vásárlás alkalmával ismerte meg. A teák és kávék között válogatott,amikor az idős ajánlott neki pár finomabb minőségűt. Már aznap együtt vacsoráztak és ennek négy éve.
Csodálatosan élnek és nagyon szeretik egymást :)
A véletlenek a legjobb szervezők, ezt már sok helyről hallottam :)
Pontosan így.
A véletlen a legnagyobb szervező.
Az, hogy elindulok, elmegyek bárhova is azért, mert föl akarok valakit csípni, ez álltalában nem működik.
Se heteróknál, se a melcsikéknél.
Ettől függetlenül elmehetsz, mert szerencséd bárhol bármikor lehet.
Lecsücsülsz, megiszol egy ücsit, és látni fogod, hogy mi történik körülötted.
Ha jön még egy ücsi, és a 3 asztallal odébb ülő srác küldte, valószinüleg nyert ügyed lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!