Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi-nő barátságból lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-nő barátságból lett valakinek párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerjük egymást és azóta érzelmi hullámvasúton ülünk mind a ketten.

Ő azt mondja valami blokkolja őt hogy továbblépjünk. De közben mindennap igényli a társaságom.

Mondtam neki hogy akkor szakítsuk meg a kapcsolatot de az sem megy :(

Elég sok trauma ért őt is és engem is, félünk eldobni a barátságot.

okt. 13. 21:51
 1/4 anonim válasza:
87%
Csak abból lett kapcsolatom. Viszont minden esetben a nők kezdeményezték a magasabb fokozatra kapcsolást, magamtól nem tettem volna (vonzottak, csak nem gondoltam rájuk úgy, de idővel egészen összecsiszolódtunk, hiszen a barátság egy eleve stabil alap, amire jó építkezni).
okt. 13. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Ti nem sima barátok vagytok, hanem eleve párkapcsolat céljából ismerkedtetek, s nyíltan benne van a levegőben, csakhogy... vagy nem engedik a korábbi blokkjai, gátlásai, vagy simán csak nem vonzódik "úgy" is hozzád eléggé. Jófejnek, cukinak, megértőnek, aranyosnak tart, de nem vonzódik hozzád. A kettő nem ugyanaz!
okt. 13. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Sose fog kefélni veled. Ha erre vágysz akkor felesleges.
okt. 14. 05:25
 4/4 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nem, de láttam már ilyet!

A pasi éveken át a csaj haverja volt, a csajnak volt pasija is, aki esténként dugogatta, amúgy alig mutatkoztak együtt. Aztán pár éves ismeretség után a párocska szétment, a csaj pedig összejött a haverral.

okt. 14. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!