Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők megvetik a nem függetlenként ismerkedő palikat? Szolidárisak nőtársaikkal?
Miért ismerkednék gerinctelen emberekkel? Az, hogyan kezelnek másokat indikáció, hogy hogyan kezelnének engem is.
Etikus non-monogámiába se megyek bele, nem az én világom. Arra azt mondom, csináljon az ember amit akar amíg tiszta lapjai vannak és engem nem kever bele.
Őszintén, általában igen.
De nem is a férfi kapcsolatára való tekintettel, hanem a saját érdekeim miatt.
Én nem vagyok hajlandó senkin osztozkodni, bújkálni, meghunyászkodni, beérni a semmivel.
Én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy elkényeztetnek a férfiak és a kedvemben járnak, büszkék, hogy velem lehetnek.Ha kérek valamit, vagy azt mondom, van valami bajom, akkor pedig azonnal ugranak, hogy segítsenek.Anyagilag, testileg, lelkileg, szellemileg konzisztensen foglalkoznak velem és számíthatok rájuk.Ez az alap, amit egy férfitől elvárok.
Na most egy házas férfi ezt hogy teljesíti?Letagadhatja a feleségét, tőlem úgy sem kap semmit, ha nem ad semmit.Ha meg elkezd színészkedni, hogy megszerettesse magát és letagadja előttem a feleségét, én ugyan soha nem fogok neki falazni, ha erre rájövök.
Nőtől függ.
Én megvetem őket, és nyilván ha tudom!, hogy foglalt a férfi, visszautasítom, akármennyire szimpatikus és jól néz ki. Ha nagyon próbálkozik, akkor max. azt mondom neki, hogyha annyira kellek neki, akkor szakítson, és utána jöjjön vissza.
De nem minden nő ilyen.
A nyitott kapcsolat más tészta. Nekem nem jönne be sem aktív, sem passzív résztvevőként, ezért visszautasítanám az illetőt, de nem vetném meg (feltételezve azt, hogy igazat mond és mindkettejük aktív és közös döntése volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!