Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a férfiak mikor kiderül hogy túlsúlyos vagyok ha addig nagyon jókat beszélgettünk és jófej és megértő is vagyok velük?
Figyelt kérdés
mit számít az a pár kiló felesleg nekik? miért nem a belső értékek a fontosak nekik? pedig addig mind azt mondja mennyire jól érzi magát a társaságombaokt. 11. 20:13
21/27 anonim válasza:
Mert nem vagy a zsánerük, nem akarnak veled kapcsolatot. Ha ezt el akarod kerülni, akkor tegyél ki teljes alakos képet társkeresőre.
22/27 anonim válasza:
21# tuti olyan van neki,amin szigorúan csak nyaktól felfele latszik xd
23/27 anonim válasza:
Én mindig közlöm előre, hogy nem vagyok vékony. Slusz
24/27 anonim válasza:
Mert nem túl vonzó egy zsirdisznó...
25/27 anonim válasza:
jajj ne legyünk már szentek...
Ezzel mindenki így van, látatlanban a legjobb barátok kb. lelkitársak stb...aztán jön 1 kép és mindenki eltűnik mintha nem is lett volna.
26/27 anonim válasza:
Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a külső vonzalom is, és az emberek többségének nem vonzó a túlsúly, a kövér vagy akár duci test. Ez van. Nem lehet tőlük elvárni, hogy vonzódjanak hozzád külsőre. A szimpatikus személyiség meg barátságra elég önmagában, nem párkapcsolatra.
(túlsúlyos nőként beszéltem)
27/27 anonim válasza:
Sokat elmond, hogy nem mered a súlyodat leírni. Minden bizonnyal azért, mert te magad is érzed, hogy több, mint problémás, és távolról sem csak pár kilóról van szó. Csak ha elárulnád, akkor bukna az "érvelésed".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!