Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a férfiak mikor kiderül hogy túlsúlyos vagyok ha addig nagyon jókat beszélgettünk és jófej és megértő is vagyok velük?
A férfiak a vékony nőket szeretik! A jó hír, hogy noncs más dolgod, mint lefogyni
Lehetsz a legnagyobb r|banc a földön, lehet patkány jellemed, lehetsz lekezelő, goldigger, közönseges, nem baj, ha nem vagy házias, ha a zsíros kenyeret is odaegeted, ha tanulatlan vagy - nem fontos! Egy a lényeg:Maradj vékony
Semmi más nem szamit a férfinak.
Te komolyan elhitted, hogy a külső nem számít? Hogy nem az a legfontosabb, főleg egy férfinak? Hogy a belső értékek képesek kompenzálni? Én értem, hogy ez egy nagyon felkapott, erőszakosan sulykolt gondolat, de attól még könnyen belátható, mekkora hlyeség, épp ezért nem kell benyalni.
A későbbiekre, hogy ne higgy el megint valami emeletes bromságot: az sem lesz elég, ha lefogysz. Elengedhetetlen egy nagyon szép arc is. Mármint olyan, ami natúran az, nem a vakolattól!
Nem akarok látatlanból gonosz lenni, de van egy olyan sejtésem, hogy itt nem egy.két kiló túlsúlyról lehet szó, hanem elég durva elhízásról.
Azt meg hagyjuk már, hogy miért nem CSAK a belső értékek számítanak... Megnézném, hogy te mennyire tudnál vonzódni egy olyan pasihoz, aki amúgy külsőre taszítana.
A tény az, hogy bizony kell a külső vonzalom is egy ép kapcsolathoz. Nyilván jobb esetben nem ez a mérvadó, nem gondolnám, hogy egy komoly kapcsolra vágyó ép férfinek 2-3 kilón múlna az, hogy összejön-e valakivel, de azért legyünk őszinték: hülyeség lenne olyannal összejönni, akinek a látványa taszít, tekintve, hogy jobb esetben egy kapcsolathoz bizonyos szintű intimitás is tartozik. Nem kell túlgondolni, nem kell topmodellnek lenni, de ha valaki egyszerűen taszító külsejű, azzal nem fog ez működni.
Hogy kinek mi számít, és hol a határ, az meg egyénenként különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!