Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű jó kinézetű férfi is maradhat egyedül?
Igen.
Nemcsak a jóképűségtől függ a siker. Nekem pl. van ismerősöm, akinek nagyon jók az adottságai - jár statisztaként filmforgatásokra, láttam olyan öltönyös partijelenetből kivágott képet meg pár beállított fotót róla, amivel a statisztacéget reklámozták, hogy kb. klasszikus elegáns férfi világsztárnak tűnt rajta. Viszont:
- nem tudom, hogy nem érdekli, vagy nincs hozzá szeme / ízlése, de nagyon nem öltözködik előnyösen a való életben... kinyúlt, kibolyhosodott, 2 számmal nagyobb öreges pulcsik, nagypapás cipő; ugyanez a hajával kapcsolatban - nem vágat magának előnyös frizurát, nem törődik vele
- vagy enyhén fogyatékos, vagy enyhén autista (nem tudom. bármelyikkel kapcs. diagnosztizálták-e)... lassú a felfogása, néha elég érdekesen / hülyén fogalmaz, nem érti a nonverbális kommunikációt. Így meg azért nagy hátrányban van ismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!