Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jóképű jó kinézetű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jóképű jó kinézetű férfi is maradhat egyedül?

Figyelt kérdés
Lehet olyan simán hogy nem talál párt vagy még szűz is marad?
okt. 10. 22:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Nemcsak a jóképűségtől függ a siker. Nekem pl. van ismerősöm, akinek nagyon jók az adottságai - jár statisztaként filmforgatásokra, láttam olyan öltönyös partijelenetből kivágott képet meg pár beállított fotót róla, amivel a statisztacéget reklámozták, hogy kb. klasszikus elegáns férfi világsztárnak tűnt rajta. Viszont:

- nem tudom, hogy nem érdekli, vagy nincs hozzá szeme / ízlése, de nagyon nem öltözködik előnyösen a való életben... kinyúlt, kibolyhosodott, 2 számmal nagyobb öreges pulcsik, nagypapás cipő; ugyanez a hajával kapcsolatban - nem vágat magának előnyös frizurát, nem törődik vele

- vagy enyhén fogyatékos, vagy enyhén autista (nem tudom. bármelyikkel kapcs. diagnosztizálták-e)... lassú a felfogása, néha elég érdekesen / hülyén fogalmaz, nem érti a nonverbális kommunikációt. Így meg azért nagy hátrányban van ismerkedéskor.

okt. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!