Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Inceleknek megoldás a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inceleknek megoldás a társkeresési problémáira?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy jó magam is incel vagyok, sose volt barátnőm. Egyszer elhatároztam, hogy ennek véget vetek, elkezdtem odafigyelni a táplálkozásomra, kalóriadeficites diétát kezdtem meg, magas fehérje bevitel mellett. Ez mellett edzettem is heti 4-szer/5-ször. Mikor elértem egy bizonyos testzsír százalékot (sajnos pontosan nem tudom megmondani mekkorát, már bőven kirajzolódtak a "kockák" a hasamon) azt kezdtem észrevenni, hogy nem érdekel a szex, nem érdekelnek a nők, szinte mondhatni teljesen impotens lettem. Heti egyszer ha volt merevedésem, már az nagy dolognak számított. És nem érdekelt görcsösen az, hogy jaj nekem miért nem lehet nőm. Ez volt kb. az utolsó dolog ami foglalkoztatott. Most jelenleg nem ez a helyzet, tömegelek, így megveszek a nőkért. De nyárra ismét lediétázok és hosszabb távon is fenntartom az alacsony testzsírt, mert tényleg jobb volt amikor hidegen hagyott a női nem. A kulcs tényleg a fenntarthatóságon van és megszűnnek az ismerkedéssel kapcsolatos problémák kedves sorstársak! Javaslom, egyszer ha komolyan problémát és már-már fájdalmat jelent nektek is, hogy egy nőnek sem vagytok elég jók, csináljátok utánam csak a próba kedvéért, meglátjátok, hogy sokkal jobb így élni (talán még egészségesebb is, bár ebben nem vagyok annyira biztos).

25/F incel

okt. 10. 13:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

17.

Akkor még bőven fele ekkora voltam, mint most. Meg akkor még nem volt ennyire szar minden, mint mostanság. Most még felkelni is szar reggelente, a legjobb lenne örökre aludni.

okt. 10. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, hiányoltam a kezdeti, legfontosabbat az önfejlesztésedhez: az incel eszméktől és pill-baromságoktól való teljes és végérvényes elhatárolódást (ez lenne a legelső lépés). Amíg ez sincs meg, addig amit csinálsz, csak tüneti kezelés.
okt. 11. 05:16
 23/24 anonim ***** válasza:

22

Az egyetlen dologtól ami magyarázatot ad helyzetére szabaduljon meg és forduljon vissza a hazugságokhoz?

okt. 11. 08:29
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyilvánulásaitokat. Annyit hozzátennék, hogy én nem hiszek semmilyen tipikus incel ideológiában, nem red pill blue pill központú nézeteket vallok. Egyszerűen csak sose ment a lányokkal (mosst már inkább nőkkel) való kommunikáció, és csúnya vagyok ez mellé alacsony...nem egy egy jó kombináció, nem a legjobb lapok az életben. Annyi, hogy amin tudtam, változtattam, mert felismertem, hogy nem jó irányba megyek a folyamatos érzelmi zabálással, és manapság a sport az életem részéve vált, elég jó testet hoztam össze. Ennek ellenére az önbizalmam nem nőtt, hiszen ugyanúgy folyamatos elutasításokat kaptam a nőktől. Remélem, ha jobb tanácsot nem is, de ennyit megtesztek legalább egyszer magatokért, hogy szépen lediétáztok, hogy a női társért való igényetek a béka segge alá csökkenjen;) Legyen szép napotok.
okt. 11. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!