Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online beszélgetésben minél hamarabb randit kell kezdeményezni vagy előtte puhatolózni kicsit?
Egy dolgozó embernek azért kell pár hét arra, hogy valamennyire kiismerje a másikat és annak szándékait, hiszen nincs túl sok szabadideje az órákon át tartó beszélgetésre.
Személy szerint én a randit csak akkor szoktam felajánlani, amikor a másikon már azt látom, hogy kezdi unni az ismerkedést. Viszont pont azért ajánlom fel számára a randit, hogy ezzel kiderítsem, hogy magát az online társalgást unja már, vagy kimondottan engem tart unalmasnak.
Létezik ilyen, hogy valakin azt lásd unja az online ismerkedést és élőben akarjon veled találkozni?
Én alapnak veszem, hogy ilyen esetben nincs értelme randira hívni.
„Létezik ilyen, hogy valakin azt lásd unja az online ismerkedést és élőben akarjon veled találkozni? Én alapnak veszem, hogy ilyen esetben nincs értelme randira hívni.”
Pont arra vagyok kíváncsi, hogy a beszélgetés megváltozása mit is takar valójában. Azt, hogy én nem kellek, vagy azt, hogy személyesen is akarna találkozni, csak nem meri közölni. Ha viszont ezt megelőzően ajánlom fel a randit, akkor csípőből rávághatja, hogy neki túl korai és én meg siettetem.
Én pl nem találkoznék egyből, akkor se ha szimpatikusnak tűnik.
Alig beszéltünk, nem sokat tudunk egymásról. Nem akarom az időmet pazarolni rá, főleg ha utazni is kell hozzá x kilométert. Lehet személyesen 1 perc alatt kiderülne hogy az ellentétem, és azt mondanám viszlát. Elbaxta a napomat. Ha levelezésben derül ki az ellentét, akkor nem pazaroltam rá annyi időt, és utaznom se kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!