Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz,ha nem érdekel a csajozás?
Figyelt kérdés
Lehet furán fog hangzani,de soha nem izgatott a párkapcsolat téma.Heterónak heteró vagyok,alkalmira bármikor kapható,de amint egy kapcsolat kezdenek érzelmek jönni,azonnal kihátrálok belőle.Nem akarok barátnőt,se összeköltözést,se gyereket,se esküvőt.Konkrétan engem nem vonz a gondolat,hogy valaki reggelente mellettem ébredjen fel,meg együtt menni mindenhova,és hasonlók.Nem szeretnék egy adott emberrel leélni egy életet,hisz végül úgyis tök egyedül halunk meg.Meg még mellette a sok párkapcsolati konfliktus,a rengeteg belefektetett energia,miközben a legtöbbnek vége szakad úgyis.okt. 5. 14:58
31/33 anonim válasza:
#29 Na az ilyenektől kerülget a frász mint te. Miért kötelezettségem nekem felelősséget vàllalni másért ha nem akarok? Nem vagyok én buszvezető vagy pilóta hogy kötelezzenek rá. Nincs azzal gond ha valakinek ez az életcélja meg sokak gondolják úgy mint te. De miért kell ezt ràerőszakolni egy olyan emberre aki a háta közepére se kìvánja a családalapítást/elköteleződést.
32/33 anonim válasza:
Így van előző válaszoló, maximálisan egyetértek veled!
Az is lehet, hogy plusz okok között van még az a helyzet is, hogy komoly tervei vannak még az életben és ha családja lenne vagy a csajozással kezdene el foglalkozni, egyszerűen nem tudná elérni őket…
33/33 A kérdező kommentje:
29-es
Figyelj,bántott valaki?Tudod,nem egészséges,mikor valaki ennyire dogmatikusan látja a világot.
okt. 7. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!