Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz,ha nem érdekel a csajozás?
Figyelt kérdés
Lehet furán fog hangzani,de soha nem izgatott a párkapcsolat téma.Heterónak heteró vagyok,alkalmira bármikor kapható,de amint egy kapcsolat kezdenek érzelmek jönni,azonnal kihátrálok belőle.Nem akarok barátnőt,se összeköltözést,se gyereket,se esküvőt.Konkrétan engem nem vonz a gondolat,hogy valaki reggelente mellettem ébredjen fel,meg együtt menni mindenhova,és hasonlók.Nem szeretnék egy adott emberrel leélni egy életet,hisz végül úgyis tök egyedül halunk meg.Meg még mellette a sok párkapcsolati konfliktus,a rengeteg belefektetett energia,miközben a legtöbbnek vége szakad úgyis.okt. 5. 14:58
21/33 anonim válasza:
Nem gáz,de annak örülnék ha nem lenne sok a magad fajtából
22/33 A kérdező kommentje:
Na és miért örülnél?Engem se zavar hogy nem a hozzám hasonlók vannak többségben
okt. 5. 23:24
23/33 anonim válasza:
Úgy értette a kérdező válasza előtt az illető, hogy kb majdnem az összes pasi ilyen, tisztelet a kivételnek, de egyszer már korábban elhangzott itt, hogy a többségnek nem is kell más azon kívül, hogy tologatnak pár embert
24/33 anonim válasza:
23#
Belőled viszont sok kéne!
Aki képes egy kicsit is gondolkozni
25/33 anonim válasza:
Hát egy kicsit gáz, neked a fiúzás jobban menne lehet.
26/33 anonim válasza:
De hagyjad már semmi közöd nincsen hozzá hogy mit csinál
27/33 A kérdező kommentje:
25-ös
"Höhh,nincs csaja*turhás köpés*,biztos bumzi🥴"
okt. 6. 16:50
28/33 A kérdező kommentje:
26-os
Köszi,sajnos a családom és az ismerőseim unszolása és kérdezősködése miatt már majdnem ott tartok,hogy megkérdőjelezem az eddigi életfelfogásomat,aminek rohadtul nem örülök.
okt. 6. 16:51
29/33 anonim válasza:
Egy szerencsétlen szar életfelfogásod van, mellé egy nagy lúzer is vagy, hiszen a normális élet rendje, az, hogy lesz egy párod, akit jó esetben elveszel vagy együtt éltek és lesz közös nemzedék. Azt pedig felnevelni és a felnevelés során megtanulni nem egocentrikusan csak magadra gondolni, hanem másra is és felelősséget vállalni más, mások iránt, a családod iránt. Egy pszichiátria eset vagy, és nem tudom hány éves, de kezeltetni kéne magad, mert ilyen felfogással élni nagyon gáz.
30/33 anonim válasza:
De nem mindenki van arra születve, hogy családot alapítson, arról nem is beszélve, hogy nem tudhatod, mi áll a dolog hátterében
Az is lehet hogy egy nagyon rossz tapasztalat vagy csak simán jobban érzi magát egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!