Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez a kettősmérce a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a kettősmérce a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Ha Enikő 160/ 80 vagy akárhány (legyen dagadt) csaj = ő gond nélkül kap férfit. Sőt még sportosat is!

Ha Gaborka nem trendi 182/ 70 kg hanem 178 / 80 (85,90,95 vagy aketmennyi ) akkor ő “dagadt” és nem lesz nője 20 éven át vagy soha.

Réka szül egy gyereket a férjének , onnantól kezdve nem akar többet dolgozni járni (de előtte is csak “szórakozott” és van összesen 3 év munkaviszonya 35 évesen)= nem baj! Ő visszi a fele háztartást és neveli a kölyköt. Minta anya becsüljük meg! Férje majd eltartja élete végéig

Géza : tisztességesen dolgozik 21 éves kora óta. Legmagasabb végzettsége az érettségi > ezért 300 ezret keres csak. Egy hónapot nem hagyott ki 15 éve dolgozik. = ő egy munkakerülő lusta szar! Életképtelen , miért nem tanul munka mellett tovább ? Csak szakmunka meg érettségi ? Nem járt egyetemre? Akkor proli fogyatékos! Dögöljön meg és zsebhokizzon magának élete végig !

okt. 4. 14:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%
20, nyilván. De ha egy nő rámutat egy pasira, nem "kapja" meg meg nem "jut" neki, hanem a pasinak is igent kell mondania.
okt. 4. 23:40
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
Annyira imádom, hogy évszázadokig annyira el voltak nyomva a nők, hogy szavazni se mehettek, vagyonuk se lehetett, de a férfiak azon is tudnak hisztizni hogy jajj csúnyákat gondolnak róluk. Hát brühühü. Majd sajnállak ha ráérek.
okt. 5. 00:42
 23/30 anonim ***** válasza:
22# De most már nincsenek.
okt. 6. 16:22
 24/30 anonim ***** válasza:
44%

23

Igy van!

Dolgozhatok, tanulhatok, karrierem lehet, és NEM VAGYOK KÖTELES EGY FERFI F*SZANAK ENGEDELMESKEDNI!!!

És a legjobb, hogy eldonthetem, hogy kit engedek a labam közé

okt. 6. 16:30
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen, azok a férfiak meg, akiknek nem jut nő elgondolkodhatnának, hogy miért választják a nők helyettük inkább az egyedüllétet.
okt. 6. 17:01
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 Elgondolkodtam és ronda vagyok ez az oka. Erről én tehetek hogy nem vagyok egy magas helyes alfa macsó?
okt. 6. 18:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem csak a magas, helyes alfa macsóknak van párjuk,.
okt. 6. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:
A genetika egy dolog, egy férfin a jól levágott haj, minőségi ruhák, designos óra, parfüm, határozott fellépés csodákat tud tenni. Edzeni is el lehet menni. Ezek mind rajtad múlnak és nem a genetikán.
okt. 6. 19:09
 29/30 anonim ***** válasza:
#27 Én általában a helyes férfiakat láttom nőkkel az oldalán.
okt. 6. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindig a külvilágot és másokat kell okolni a sikertelenségért. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. És ez igaz a párkeresésre és a munkakeresésre is. Hagyd abba az önsajnálatot, kapd össze magad!
okt. 6. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!