Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sapioszexuális nő tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sapioszexuális nő tényleg az intelligenciára gerjed, tehát lehet bármilyen csúnya, ha nagyon okos, akkor vonzódni fog hozzá?

Figyelt kérdés
okt. 3. 22:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen, de baromi ritkák. Nem arra kellene számítani, hogy majd lesz ilyen. Amúgy sok ember hamisan ennek titulálja magát csak azért, mert fontos neki az intelligencia, de attól még egy hetero/homo/biszexuális ember plusz preferenciával.
okt. 4. 10:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de nyilván nem mindenkinél működik, például 70 éves bácsinál, vagy fogatlan szélsőségesen elhízott embernél nem annyira, csak nagyon érdekelnek. Inkább olyan, mint egy fétis, önmagában is beindít, de akkor az igazi, ha korombeli legalább átlagosnak látszó férfival van dolgom, aki normálisan viselkedik.
okt. 4. 10:37
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem igaz, hogy nincs ilyen.

Én ilyem vavyok.. a kiemelkedően imtelligens, tajekozott férfiak hoznak lazba.

Ami zavar, az az apolatlanság, de ezenfelül, nincs kulso elvárásom...

34N

okt. 4. 11:57
 14/22 kriszpo ***** válasza:
Nem
okt. 7. 07:58
 15/22 kriszpo ***** válasza:

Majdnem sikerült elkezdeni :)

Szóval, én csak ámulok és bámulok. Nem vagyok már régen gyerek, de öreg sem. Ennyi fogalmat ami szexuális aberrációkhoz köthető, életemben nem hallottam. Aszexuális. sapioszexuális, LMBTQ, anyám kínja.... Érdekes, hogy ezek a 80-90-es években nem voltak ennyire "divatosak" Hát, csodás világban élünk. Hadd jöjjön a trend az USA-ból! Ennyi beteg embert. Na, jó! Igazatok van! Semmi közöm hozzá!

A témánál maradva. Az, hogy ki kihez vonzódik, az egy komplex dolog. Első a kinézet, de ha csak az számítana, akkor abból csak "egyéjszaka" lenne. De ne felejtsük el, hogy ez "kétszereplős játék". Az is érdekes kérdés, hogy ha valaki csak az egyéjszakásra utazik, annak mi a baja...vagy ha a három vagy többszereplős verziót kedveli, akkor mi van... Kíváncsi vagyok, hogy 2060-ra mi lesz majd a trend. Szerintem, azt már nem akarom megélni :)

okt. 7. 08:11
 16/22 De La Cruse ***** válasza:
50%

Kipróbáltam.

Nem az inteligenciára gerjednek.

Elég jólfésültnek lenni és bármilyen sületlenséget előadni valami témáról amit nem ismer és megnyílik, barátságossá válik.

Többször eladtam több különböző nőnek is, hogy nálunk a Póstás telep elnevezés azért van, mert rendszertelenek voltak az utcanevek és a Póstások is napokig keresgéltek különféle címeket mire megtalálták és volt, hogy hetekig bolyongtak de az önkormányzat EU-s támogatásból átnevezte az utcákat és akkor rend lett.

Eszem a kis diplomás mindenüket, hogy két vagy három nap kell nekik, hogy leessen a poén.

De aranyosak.

Én bírom őket, csak ne nevesd el magad a saját poénodtól.

okt. 7. 17:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez nem is vicces.
okt. 7. 18:21
 18/22 anonim ***** válasza:
De az.😂😂
okt. 8. 05:07
 19/22 kriszpo ***** válasza:
Mondjuk én a Póstás telepet" nem ismerem, csak Postástelepet találtam a neten. Lehet, hogy azért mert nem vagyok "jólfésült"?
okt. 8. 10:54
 20/22 kloha ***** válasza:

Similis simili gaudet.

Ez az örök törvény.

És igen, a randa emberre is rá lehet izgulni, csupán az intelligenciája okán. Minden csak idő kérdése. :)

Volt nekem olyan randim, ahol külsőleg totál nem jött be a partner. De ahogy beszélgetéssel teltek az órák, rá kellett jönnöm, hogy mitől is szép valaki.

Szex lett a vége, de mivel nem volt független, csak egyszeri alkalom lett belőle és egy szép éjszaka emléke.

okt. 10. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!