Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sapioszexuális nő tényleg az intelligenciára gerjed, tehát lehet bármilyen csúnya, ha nagyon okos, akkor vonzódni fog hozzá?
Nem igaz, hogy nincs ilyen.
Én ilyem vavyok.. a kiemelkedően imtelligens, tajekozott férfiak hoznak lazba.
Ami zavar, az az apolatlanság, de ezenfelül, nincs kulso elvárásom...
34N
Majdnem sikerült elkezdeni :)
Szóval, én csak ámulok és bámulok. Nem vagyok már régen gyerek, de öreg sem. Ennyi fogalmat ami szexuális aberrációkhoz köthető, életemben nem hallottam. Aszexuális. sapioszexuális, LMBTQ, anyám kínja.... Érdekes, hogy ezek a 80-90-es években nem voltak ennyire "divatosak" Hát, csodás világban élünk. Hadd jöjjön a trend az USA-ból! Ennyi beteg embert. Na, jó! Igazatok van! Semmi közöm hozzá!
A témánál maradva. Az, hogy ki kihez vonzódik, az egy komplex dolog. Első a kinézet, de ha csak az számítana, akkor abból csak "egyéjszaka" lenne. De ne felejtsük el, hogy ez "kétszereplős játék". Az is érdekes kérdés, hogy ha valaki csak az egyéjszakásra utazik, annak mi a baja...vagy ha a három vagy többszereplős verziót kedveli, akkor mi van... Kíváncsi vagyok, hogy 2060-ra mi lesz majd a trend. Szerintem, azt már nem akarom megélni :)
Kipróbáltam.
Nem az inteligenciára gerjednek.
Elég jólfésültnek lenni és bármilyen sületlenséget előadni valami témáról amit nem ismer és megnyílik, barátságossá válik.
Többször eladtam több különböző nőnek is, hogy nálunk a Póstás telep elnevezés azért van, mert rendszertelenek voltak az utcanevek és a Póstások is napokig keresgéltek különféle címeket mire megtalálták és volt, hogy hetekig bolyongtak de az önkormányzat EU-s támogatásból átnevezte az utcákat és akkor rend lett.
Eszem a kis diplomás mindenüket, hogy két vagy három nap kell nekik, hogy leessen a poén.
De aranyosak.
Én bírom őket, csak ne nevesd el magad a saját poénodtól.
Similis simili gaudet.
Ez az örök törvény.
És igen, a randa emberre is rá lehet izgulni, csupán az intelligenciája okán. Minden csak idő kérdése. :)
Volt nekem olyan randim, ahol külsőleg totál nem jött be a partner. De ahogy beszélgetéssel teltek az órák, rá kellett jönnöm, hogy mitől is szép valaki.
Szex lett a vége, de mivel nem volt független, csak egyszeri alkalom lett belőle és egy szép éjszaka emléke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!