Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sapioszexuális nő tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sapioszexuális nő tényleg az intelligenciára gerjed, tehát lehet bármilyen csúnya, ha nagyon okos, akkor vonzódni fog hozzá?

Figyelt kérdés
okt. 3. 22:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Igen kevés a valóban intelligens, tájékozott ember.
okt. 3. 23:00
 2/22 anonim ***** válasza:
17%
Ez fétis vagy mi a g.ci!?
okt. 3. 23:04
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

2

Google a barátod.

Amúgy nyilván nem ezt jelenti. A szapioszexuális ember az intelligenciához vonzódik, de ez nem azt jelenti, hogy minden intelligens emberrel le akar feküdni. Ahogy a homoszexuális sem gerjed rá mindenkire a saját neméből.

okt. 3. 23:06
 4/22 anonim ***** válasza:
34%
Azért kíváncsi lennék hogy azoknak a csajoknak mennyi eszük van!
okt. 3. 23:24
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Ne reménykedj. :)
okt. 4. 00:53
 6/22 anonim ***** válasza:
Igen. Én ilyen vavyok
okt. 4. 04:05
 7/22 anonim ***** válasza:
31%

Ilyen nincs, a biológia nem így működik. Ugyanúgy a testiségre gerjed SZEXUÁLISAN mindenki, csak valakik próbélják ezt is ideologizálni.

Az intelligenciea lehet hogy vonzóbbá tesz bizonyos emberknél, de azért ez nem azt jelenti, hogy ocsmány szarként vonzó leszel.

Az értelmi szint amúgy is csak akkor derül ki ha már ismered a másikat és max. ez elmozdítja komolyabb irányba/lendületet ad az ismerkedésnek.

De ha alapból undorító vagy valaki számára, még ha a másik fél azt is mondja, hogy neki az intelligencia a mérvadó, nem lesz semmi a dologból.

A külső, avagy a biológiai, genetikai jegyek látható megnyilvánulása mindenek felett áll mindenkinél.

okt. 4. 05:55
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Van egy olyan gondolatom, hogy sokan félreértelmezzük a szapioszexualitást. Én eddig azt hittem, hogy ez idenitáson belül egy plusz hajlam, (én pl. heteróként imádom az okos nőket) azonban ha jól értettem a Mindennapi pszichológia legfrissebb számát, akkor a szapioszexuális ember nemtől függetlenül vonzódik az intelligens emberekhez, vagyis ez biszexualitás.
okt. 4. 06:36
 9/22 A kérdező kommentje:
7. A Biológia ennél sokkal bonyolultabb vagyis az ember sokkal bonyolultabb ennél mint amit te leírsz... pl. vannak aszexuálisok is.. az is elég furi Biológiailag... nagyon csőlátású vagy...
okt. 4. 07:44
 10/22 anonim ***** válasza:
12%
Ilyen nő nem létezik. A nőknek a külső a legfontosabb, az intelligencia pedig inkább hátrány.
okt. 4. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!