Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosítvány nélküli férfi esélytelen hogy párt találjon?
Első válaszoló én, hogy sose volt jogsis párom még (bár igazán a véletlenen múlott), utánam egy srác akinek jogsi nélkül is sima az ismerkedés, majd egy pasi akinek hiába van se megy neki.
Amit levett belőle a kérdező: minden jogsi nélküli szar.
Itt nem a jogosítvány a probléma.
7
Mert én menjek kocsival őt meg rakjam fel a buszra és a célnál tali? Vagy ezt hogyan gondoltad?
Vagy a havi nagybevásárlásnál hagyjam, hogy 4 szatyorral buszozgasson 25km-t?
Szerintem ez ilyen alap, hogy elviszem, ha már ő jelent nekem valami.
"Amennyiben olyan párt keresel, akinél elvárás a jogosítvány, akkor igen, esélyed sincs!"
És mondj olyan csajt, akinél nem. Meg lakás meg stb.... Mondom, manapság a randi is úgy kezdődik, hogy mutasd a bankszámládat a mobilodon. Ilyen ez a 21. század...:D
Nekem van jogsim, de autóm nincs. Mégis konkrét, megbeszélt randit mondtak le amiatt, mert nincs autóm, és csak később szeretnék venni egy elektromosat...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!