Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért másik város van lakhelynél megjelölve és miért nem az ahol lakik?
Figyelt kérdés
szept. 25. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Csaló lehet
Nem tudom
2 szavazat
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy oda jár dolgozni, de lehet az is, hogy oda fog költözni.
2/9 anonim válasza:
Nem akarja, hogy elsőre tudd, hol lakik.
3/9 anonim válasza:
Elköltözött amióta regisztrált és nem változtatta meg. Vagy több időt tölt, pl munka miatt a másik városban, mint ahol lakik. Vagy költözni tervez a közeljövőben, és inkább az új otthonához közeli helyen keres társat. Esetleg most csak ideiglenesen, rövid ideig lakik a másik helyen, akár lakásfelújítás miatt. Vagy elvállalt egy határozott idejű munkát és arra a rövid időre költözött közelebb a munkahelyhez. Egyik exem hídépítéssel foglalkozott, őt egyszer kirendelték Debrecen környékére pár hónapra, addig ott bérelt lakást, de fenntartotta a pestit is. Aztán amikor kész lett a projekt újra Pestre költözött. Ezer oka lehet, de akár tőle is megkérdezhetnéd.
4/9 anonim válasza:
Vagy csak nem foglalkozik vele. Nekem Budapest van kiírva facebookon, pedig már öt éve elköltöztem gyönyörű szülővárosomból. 😀
5/9 anonim válasza:
Nem inkább azt mutatja ahol éppen tartózkodik, pl dolgozik? Badoo csinálta azt nekem régen, hogy rendre átírta a lakhelyemet mikor a telefonon be volt kapcsolva a GPS,
6/9 anonim válasza:
Mert semmi kedvem ahhoz, hogy kinyomozza hol lakok, hol dolgozok.
Egy kis faluban élek, a legközelebbi (25km) várost jelöltem meg lakhelynek. Nem ott dolgozok, és nem nagyon járok oda. Így legalább nem tud rám találni.
Vannak olyanok akik képesek facebookon is órákig kutatni utánam a keresztnevem alapján, és ott írnak rám. Nah az ilyen tuti felkeresne élőben is, ha az igazi lakhelyem lenne kiírva.
7/9 anonim válasza:
Mert talán van feleség,gyerekek család.
És ezt nem akarja elmondani,csak kaland kell neki.
8/9 anonim válasza:
Nem a legtöbb válaszoló olyan eseteket mond amik ritkább. Az evidens és a leggyakoribb amit a 6-os mond. Ugyanis nagyon sok a nyomozó beütésű állat, akitől nehéz megszabadulni máshogy, de az se hiányzik hogy a nagy "Baráti" körével azon csámcsogjon hogy jé tudod a julis aki itt lakik ott dolgozik képzeld ezt meg azt mondta de ne mondd el senkinek. Nők férfiak egyaránt nagyon sok a motivációvesztett lúzer, akit csak a pletyka tart életben.
9/9 anonim válasza:
Milyen társkereső? Mert Bumble pl. tartózkodási hely alapján működik. Néztem is nagyokat, amikor a budapesti férfi, akit jobbra húztam és akinek írtam, már somogyakárhonnan írt vissza :D (amúgy tényleg pesti, csak túrázott... azóta már a párom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!