Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ausztriaban, Nemetorszagban elo magyar ferfiak, mennyire nehez helyi nokkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
szept. 25. 09:47
1/15 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, egy 15 évvel idősebb osztrák nője volt. Puculgatta rendesen, meg is volt becsülve a srác, még rendes munkahelye sem volt. Neki könnyen ment az ismerkedés. :)
2/15 anonim válasza:
Ha rendesen beszéled a nyelvet és normális, ápolt vagy akkor ugyan olyan mint akárhol máshol.
4/15 anonim válasza:
finya.de -re felregisztrálsz. Ingyenes. Meglátod. Nekem kb. senki nem írt vissza. Tanzlokal okban próbálkozhatsz.Ha fiatal vagy disco. Ott van még a tinder.
5/15 anonim válasza:
Lenézik a magyarokat. Ha magas, jóképű vagy és kint se a minimálbéres munkád lenne, akkor érdemes megprobálni. másként nem igazán
6/15 anonim válasza:
Hát, ott olyan csúnya a nők többsége, hogy én ha férfi lennék örülnek neki ha nehéz lenne velük ismerkedni xDD
7/15 anonim válasza:
6
Ilyen éleslátással remélem nem vezetsz
8/15 anonim válasza:
Fixen 1000x nagyobb rálátásom van arra hogy hol vannak szép nők Európában mint neked
9/15 anonim válasza:
8
11 évet dolgoztam Németországban. Néhányat Svájcban. Pár hónapot Ausztriában. Jártam Oroszországban, 2x UK-ban, 7x Spanyolországban. Többször Horvátországban, Szlovákiában, Lengyelországban. Biztosan 1000x többet láttál külföldön.
10/15 anonim válasza:
Hát ha ez így lenne akkor tudhatnád, hogy Németországban meg Ausztriában az ÁTLAG nagyon szar.
Én meg a modelleket ismerem és rengeteg jön kelet Európából.
Viszont Ausztriából? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!